Ζωγράφου: Πορεία αλληλεγγύης στις Καταλήψεις και τους Αυτοδιαχειριζόμενους Χώρους

Μικροφωνική συγκέντρωση και πορεία από περίπου 250 κατοίκους του Ζωγράφου πραγματοποιήθηκε σήμερα με αφετηρία την πλατεία Τερζάκη στα Άνω Ιλίσια και κατάληξη στην πλατεία Γαρδένια στου Ζωγράφου ενάντια στα γεγονότα κρατικής καταστολής των τελευταίων ημερών και σε αλληλεγγύη των Καταλήψεων και Αυτοδιαχειριζόμενων Χώρων.

post image

Μικροφωνική συγκέντρωση και πορεία από περίπου 250 κατοίκους του Ζωγράφου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11/1, με αφετηρία την πλατεία Τερζάκη στα Άνω Ιλίσια και κατάληξη στην πλατεία Γαρδένια στου Ζωγράφου, ενάντια στα γεγονότα κρατικής καταστολής των τελευταίων ημερών και σε αλληλεγγύη των Καταλήψεων και των Αυτοδιαχειριζόμενων Χώρων.

Η πορεία υπήρξε ιδιαίτερα δυναμική σε παλμό, καθώς δεν υπήρχε στιγμή που να μη φωνάζεται σύνθημα, ενώ σε επίπεδο αντιπληροφόρησης και προπαγάνδισης της κεντρικής πορείας του Σαββάτου (12/1) στα Προπύλαια μοιράστηκαν χιλιάδες κείμενα και τρικάκια στις γειτονιές της περιοχής σε συνδιασμό με την μικροφωνική συγκέντρωση της προηγούμενης μέρας (10/1) στην Πλ. Γαρδένια.


Η Αλληλεγύη το Όπλο των Στεκιών, Κατάληψη στις Βίλες των Αφεντικών

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License