Όλοι εμείς, σύντροφοι και συντρόφισσες, αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες, φίλες και φίλοι της κατάληψης Βίλα Αμαλίας, της κατάληψης Πατησίων 61 & Σκαραμαγκά, του αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού Ασσοε, του αυτοοργανωμένου ραδιοφώνου 98fm, του στεκιού xanadu στην Ξάνθη, της κατάληψης Δέλτα στη Σαλονίκη, αλλά και κάθε χώρου και ανθρώπου που η φωνή του φιμώνεται από τον επαναλαμβανόμενο μονόλογο του κράτους, των αφεντικών, των μμε και των νεοναζί, ήμασταν και σήμερα ΕΔΩ.

Αυτή τη φορά στο εσωτερικό του Athens Metro Mall στον Αγ. Δημήτριο, για ένα τέταρτο περίπου της ώρας, οι διάδρομοι της - εχθρικής προς την πραγματική ζωή - διασκέδασης δονήθηκαν απ' όσους δεν έχουν φωνή.

Δονήθηκαν από όλους εμάς, που θελήσαμε να μεταφέρουμε το λόγο των αιχμαλώτων στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, συντρόφων και συντροφισσών μας.

Δονήθηκαν απ' όλους εμάς, τους "κουκουλοφόρους", τους "άνομους", τους "γνωστούς -άγνωστους", τους "προβοκάτορες".

Δονήθηκαν απ' όλους εμάς, που θελήσαμε να ενημερώσουμε με τα τρικάκια, τα πανό, τα συνθήματα και τα κείμενά μας όλους όσους ζουν, κινούνται και εργάζονται στις νότιες συνοικίες της Αθήνας για το τι πραγματικά είναι οι καταλήψεις και οι αυτοδιαχειριζόμενοι χώροι.

Είμαστε εδώ και θα είμαστε όπου χρειαστεί.

Είμαστε οι πρώτες σταγόνες μιας καταιγίδας που έρχεται...

από Διαταράκτες καταναλωτικής ειρήνης 12/01/2013 12:31 πμ.


.

Εικόνες:

από Διαταράκτες καταναλωτικής ειρήνης 12/01/2013 12:32 πμ.


.

Εικόνες:

από Διαταράκτες καταναλωτικής ειρήνης 12/01/2013 12:34 πμ.


.

Εικόνες:

από Διαταράκτες καταναλωτικής ειρήνης 12/01/2013 12:35 πμ.


.

Εικόνες:

από Διαταράκτες καταναλωτικής ειρήνης 12/01/2013 12:36 πμ.


.

Εικόνες:

από n 12/01/2013 5:12 πμ.


...

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License