Ηρακλειο Κρητη-Ενημερωση απο τη πορεια αλληλεγγυης στις καταληψεις

πορεια αλληλεγγυης στις καταληψεις, τα στεκια και τους κοινωνικους χωρους

Πορεια αλληλεγγυης στιε καταληψεις, τα στεκια και τους κοινωνικους χωρους κι εναντια στη κρατικη καταστολη, εγινε σημερα στο κεντρο του Ηρακλειου (Κρητη).

Ο κσομςο προσυγκεντρωθηκε στη πλατεια των λιονταριων στις 12 μ.μ.

Η πορεια ξεκινησε μια ωρα περιπου αργοτερα. Συμμετειχαν σε αυτη πανω απο 450 ανθρωποι κυριως απο τον Α/Α χωρο (υπηρχε κι ενα μικρο μπλοκ αριστερων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με πανο). Τη πορει ακουλουθουσε μια διμοιρια ματαδων ενω αλλες δυο με τρεις  ακολουθουσαν απο τα παραλληλα στενα δεξια και αριστερα της διαδρομης.

Δυνατος παλμος με αντικρατικα, αντιφασιστικα  και αντιμπατσικα συνθηματα, αλλα και συνθηματα αλληλεγγυης στις καταληψεις και τους κοινωνικους χωρους. Ταυτοχρονα συντροφοι/σσες εγραφαν αναλογα συνθηματα με σπρεϋ  στους τοιχους κατα τη διαρκεια της διαδρομης. Η πορεια εγινε στους κεντρικου δρομους του Ηρακλειου (Καλοκαιρινου-Αγιου Μηνα-Αβερωφ-πλατεια ελευθεριας-δικαιοσυνης) και κατεληξε παλι στα λιονταρια.

Στελνουμε την θερμη μας αλληλεγγυη σε ολους/ες τους/τις συλληφθεντες και σε ολες τις καταληψεις και στεκια του κοσμου.

Τιποτα δεν τελειωσε ολα συνεχιζονται γιατι το δικιο παντα ηταν με τη πλευρα των εξεγερμενων και των αγωνιστων.

 

Φωτογραφιες και βιντεο θα ανεβουν προσεχως.

από (((●))) Candia :: Alternativa 13/01/2013 12:03 πμ.


Ηράκλειο : Ενημέρωση απο την πορεία της 12/1/13

Posted by Candia Alternativ@ on Ιανουαρίου 12th, 2013

Ηράκλειο 12/1/2013 : H συγκέντρωση για την σημερινή πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις και τους αυτοοργανωμένους χώρους και ενάντια στην επέλαση του κοινωνικού εκφασισμού και του σύγχρονου ολοκληρωτισμού ήταν στις 12:00 το πρωί στην πλατεία Λιονταριών.Την πορεία καλούσε η καταληψη ευαγγελισμού & οι αναρχικοί Ηρακλείου και συμμετείχαν,αριστερές οργανώσειςν,αναρχικοί-αντιεξουσιαστές.Η πορεία ξεκίνησε κατά τις 13:00 και εκτιμάται ότι η μαζικότητα του κόσμου ήταν περίπου στα 350-400 άτομα .Η διαδρομή ήταν πλατεια λιονταριών -καλοκαιρινου-Αγ.Μηνά -Κορνάρου – πλατεια ελευθεριας-δικαιοσύνης -λιοντάρια όπου κατέληξε.Η παρουσία των μπάτσων ηταν διακριτική στην συγκέντρωση με δοιμηρίες να ακολουθούν στο πισω μέρος και  παράλληλα κατα μηκος της πορείας .Κατα την διάρκεια της πορείας φωνάζοταν και γράφωνταν αντικρατικα, αντιφασιστικα  και αντιμπατσικα συνθήματα καθώς και συνθήματα  αλληλεγγυης στις καταληψεις και ενατια στην καταστολή, ενώ σχετική ένταση με τους μπάτσους δεν υπήρχε.

(((●))) Candia :: Alternativa

.:: Ακολουθούν φωτογραφίες :

 

 

————————————————————————————————————————————————————————-

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License