Αθώες 3 από τις οροθετικές που διαπομπεύθηκαν από την ΕΛΑΣ και το Υπ. Υγείας

Αθώες 3 από τις οροθετικές που διαπομπεύθηκαν από την ΕΛΑΣ και το Υπ. Υγείας

Tην Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου, εκδικάστηκαν οι πρώτες δυο υποθέσεις ορροθετικών γυναικών, από τις 27 που διαπομπεύθηκαν με την δημοσίευση ονομάτων και φωτογραφιών τους από την ΕΛΑΣ.

Οι γυναίκες είχαν συλληφθεί στα πλαίσια επικοινωνιακής εκστρατείας που εξαπέλυσαν οι τότε υπουργοί Υγείας Α. Λοβέρδος και Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης, τον περασμένο Απρίλιο και Μάιο. Με βάση υγειονομική διάταξη που εκδόθηκε από τον υπ. Υγείας, το υπ. Προστασίας του Πολίτη πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση συλλήψεων εκδιδομένων γυναικών, στη διάρκεια της οποίας προσήχθησαν 96, 27 συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν σε δίκη, ενώ 16 κρατούνταν μέχρι πρόσφατα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Kαι οι δύο κατηγορούμενες των οποίων εκδικάστηκαν οι υποθέσεις κηρύχθηκαν αθώες, ενώ μια τρίτη απαλλάχθηκε με βούλευμα. Aναμένονται οι εκδικάσεις των υπολοίπων, ενώ αρκετές έχουν ήδη αφεθεί ελεύθερες.

Η υγειονομική διάταξη Λοβέρδου ενοχοποίησε στην ουσία τα θύματα αυτής της υπόθεσης, ενώ οι θύτες - πελάτες που πλήρωναν «κάτι παραπάνω» για να κάνουν σεξ χωρίς προφύλαξη - έμειναν στο απυρόβλητο. Ο ίδιος ο υπουργός είχε χαρακτηρίσει τις οροθετικές ιερόδουλες «υγειονομική βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής οικογένειας».

http://omniatv.com/blog/2702-%CE%B1%CE%B8%CF%8E%CE%B5%CF%82-3-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BF%CF%81%CF%81%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%85%CF%80-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82

από @ 14/01/2013 2:11 μμ.


παρολο που αθωωθηκαν γιατι πως να σταθει τετοια παραλογη κατηγορια, η ολοκληρωτικης αφηγησης επικοινωνιακη τρομοκρατια που εξαποληθηκε εναντια τους ειναι πλεον καθημερινο πεπραγμενο της τρικομματικης κυβερνησης και του κρατους. τα αδεια μπουκαλια βαφτιζονται μολωτοφ, τα διακοσια ml πετρελαιου διπλα στη σομπα ''ευφλεκτο υλικο'', οι αυτοδιαχειριζομενοι κοινωνικοι χωροι ''ανομια'', τα με καλυμμενα ματ κ εκαμ που βγαζουν τους δημοσια τοποθετουντες συντροφους κατηγορουν με τον κουκουλονομο, το τεκμηριο αθωωτητας ισχυει για τους διαδηλωτες μεχρι να φτασουν στη γαδα, οτι δεν συμφωνω το βαφτιζω ακρο(χωρις να εξηγω τι ειναι αυτο) και το ταυτιζω με τους νεοναζι και ταυτοχρονα τους προστατευω και ο καταλογος δεν εχει τελειωμο! εναντια στον συγχρονο ολοκληρωτισμο (παραλογισμο)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License