Σήμερα το πρωί τα κοπρόσκυλα των ΜΑΤ εισέβαλαν στην κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37 στην Κυψέλη. Προσήγαγαν 14 συντρόφους -ισσες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εσωτερικό του χώρου. Ήταν ένα ακόμα επεισόδιο της κατασταλτικής επίθεσης του κράτους απέναντι στο αναρχικό-αντιεξουσιαστικό κίνημα και τις δομές του, στους αυτοοργανωμένους και από τα κάτω κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες.

Η κατάληψη ΛΚ37 εδώ και 25 χρόνια; λειτουργεί ως ένας χώρος συλλογικής ζωής και αυτοστέγασης, με πληθώρα κοινωνικών, πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων και με αδιάλειπτη συμμετοχή στους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες ενάντια στο κράτος και τ’αφεντικά, στην εκμετάλλευση ανθρώπου από από άνθρωπο, στο φασισμό και το ρατσισμό, στη λεηλασία της φύσης και της κοινωνίας. Ως τέτοια βρισκόταν διαρκώς στο στόχαστρο της κρατικής και παρακρατικής τρομοκρατίας δεχόμενοι ουκ ολίγες επιθέσεις μέσα στα 25 χρόνια ζωής και δράσης της.

Από την πλευρά μας, ως αναρχικοί σύντροφοι που έχουμε βρεθεί, περπατήσει και αγωνιστεί μαζί με τους συντρόφους και συντρόφισσες της ΛΚ37 στέλνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στο πρόσωπο τους και εξαπολύουμε σαφές μήνυμα απέναντι στους κρατικούς δολοφόνους. Κανένας χώρος αντίστασης, κανένας αγωνιστής δε θα αφεθεί βορά στα νύχια του κράτους. Κάθε εκκενωμένος χώρος αντίστασης θα αποτελεί τη σπίθα για την όξυνση της κοινωνικής και ταξικής αντίστασης. Κάθε συλληφθέντας αγωνιστής θα είναι το έναυσμα για νέες συλλογικές κοινωνικές και ταξικές συγκρούσεις.

ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ! NO PASSARAN!

ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ!

αναρχική ομάδα “Δυσήνιος Ίππος”

Πάτρα, 15 Γενάρη 2013

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License