Είσαστε παρελθόν. Είμαστε το μέλλον. (ΑΚ Θεσ/νίκης)

Είσαστε παρελθόν. Είμαστε το μέλλον.

 

Είσαστε παρελθόν. Είμαστε το μέλλον.
 
Το κράτος σε μια παράκρουση καταστολής εισέβαλλε σήμερα και στην Κατάληψη Λέλας Καραγιάννη. Το μήνυμα είναι πλέον ξεκάθαρο. Ο πόλεμος ενάντια στον «εσωτερικό εχθρό» έχει εντατικοποιηθεί. Μετά την εισβολή (δις) στη Βίλα Αμαλίας και την κατάληψη Σκαραμαγκά, ήταν η σειρά της «Λέλας Καραγιάννη». Μιας κατάληψης που κράτησε το όνομα της αντιναζίστριας αγωνίστριας που εκτελέστηκε από τους ναζί και τους γερμανοτσολιάδες. Τους προγόνους δηλαδή αυτών που έδωσαν σήμερα την εντολή.
 
Το καθεστώς εκτάκτου ανάγκης προσπαθεί να σώσει  ό,τι μπορεί από την εικόνα του αλλά η καταστροφή του είναι εμφανής. Οι γεμάτες κόσμο, παλμό, οργή και αξιοπρέπεια πορείες αλληλεγγύης στους ελεύθερους κοινωνικούς χώρους  το Σάββατο 12 Γενάρη δείχνουν ότι η αντίσταση είναι ζωντανή και δυναμώνει σε πείσμα της καταστολής της εξουσίας.
 
Είσαστε παρελθόν. Εσείς και το σύστημά σας που οδηγεί στην ανασφάλεια, τρομοκρατεί, καταστρέφει ζωές.
 
Είμαστε το μέλλον. Της άμεσης δημοκρατίας, της αντίστασης, της αξιοπρέπειας.
 
Αλληλεγγύη στην κατάληψη Λέλας Καραγιάννη
Αλληλεγγύη στη Βίλα Αμαλίας
Αλληλεγγύη στην κατάληψη Σκαραμαγκά
Κάτω τα χέρια από τους ελεύθερους κοινωνικούς χώρους
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας
 
ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License