Ανάληψη ευθύνης για 3ήμερο μπαράζ εμπρησμών

Ανάληψη ευθύνης για 3ήμερο μπαράζ εμπρισμών

Όσο μας χτυπάτε θα απαντάμε.

Εκκενώσατε τα κτιριά μας, φυλακίζετε τους συτντρόφους μας, χτυπάτε τις πορείες μας. Σας καίμε τα γραφεία, τις τράπεζες και τις υπηρεσιες σας. Καταστέλλετε το ανατρεπτικό, ριζοσπαστικό κίνημα για να "πουλήσετε" ησυχία τάξη και ασφάλεια. Μας επιτίθεστε για να κλείσετε το μάτι στους ακροδεξιούς ψηφοφόρους σας που παρεκκλίνουν προς την χρυση αυγή, για να τους δείξετε πως είστε επίσης φασίστες. Προσπαθείτε να διατηρήσετε την κυριαρχία σας επενδύοντας στην αντιμετώπιση της "ανομίας". Μας πολεμάτε για να κρύψετε τα ξεφτιλισμένα σκανδαλά σας, τη διαφθορά και τις διαπλοκές σας. Καταδικάζετε τη βία εσείς που ρίχνετε ολόκληρους πληθυσμούς στην εξαθλίωση. Εμείς σχεδιάζουμε το τέλος του κόσμου σας. Βάζουμε από τώρα τις βάσεις για τον δικό μας πολιτισμό κ εξαπλωνόμαστε συνεχώς. Δεν θέλουμε καμμία σχέση με τις σάπιες αξίες σας. Αλληλεγγύη, ελευθερία, ισότητα. Αυτές είναι οι αρχές μας. Κάτω τα ξερά σας από τα εγχειρήματά μας και τους συντρόφους μας. Οι προσπαθειές σας να ανακόψετε την εξάπλωσή μας θα πέσουν στο κενό. Το δείχνει η πορεία του Σαββάτου, το δείχνουν κ τα πύρινα βράδια που προηγήθηκαν.

Αναλαμβάνουμε τις εμπρηστικές επιθέσεις του 3ημέρου [παρ/σαβ/κυρ]:

στις τοπικές οργανώσεις:

της ΝΔ στη Δάφνη, Χαλάνδρι, Γλυφάδα, Αργυρούπολη και Κυψέλη

του Πασοκ στη Γλυφάδα

στη ΔΕΗ στο Μενίδι

σε ΑΤΜ τραπεζών: δύο στο Βύρωνα, Νέα Σμύρνη, Νέο Ηράκλειο, δύο στην Καισαριανή, Κυψέλη, Παπάγου και δύο στη Δραπετσώνα

Δύο Τράπεζες στην Καισαριανή

αμάξι του Διπλωματικού σώματος στο Ελληνικό

όχημα των ΕΛΤΑ στο Ίλιον

και τέλος ενός μπάτσου την μηχανή στου Ζωγράφου

 

Αλληλεγγύη στην κατάληψη Βίλα Αμαλίας, Σκαραμαγκά και Λέλας Καραγιάννη και στους συντρόφους που διωκονται.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License