Από νωρίς το πρωί έχει μεταβεί στην κατάληψη Πατησίων 61& Σκαραμαγκά, που εκκενώθηκε προσφάτως, βανάκι αγνώστου φορέα που μεταφέρει λαμαρίνες. Αυτή τη στιγμή έχει αποσφραγιστεί το κτίριο και πραγματοποιούνται εργασίες εντός του, πιθανότατα για να σφραγιστεί εκ νέου. Οι υπεύθυνοι για τις εργασίες αρνούνται να δώσουν εξηγήσεις στους συντρόφους και τις συντρόφισσες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σημείο σε σχέση με τον φορέα που έδωσε την εντολή για να πραγματοποιηθούν αυτές.

Υπενθυμίζουμε ότι εντός του κτιρίου στεγάζονται ακόμα κινηματικές υποδομές (βιβλιοθήκη, εργαστήριο υπολογιστών, πίστα αναρρίχησης, αυτοοργανωμένο  ξυλουργείο χώρος συλλογής ρούχων για φυλακισμένους/ες, γυμναστήριο κ.α) και δεν έχουν κανένα λόγο να βρίσκονται εκεί μέσα.

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 61&ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ.

από εχουν γινει 17/01/2013 2:10 μμ.


 εχουν γινει προσαγωγες 2 ατομων

a

από a 17/01/2013 2:32 μμ.


Μόλις αφέθηκαν ελεύθεροι οι 2 προσαχθέντες.

από ... 17/01/2013 6:24 μμ.


περασα κατα τις 5 απο εκει και την μπροστα εισοδο της πατισιων την εχουν σφραγισει ξανα και κλασσικα η διμοιρια απ εξω.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

από . 17/01/2013 7:18 μμ.


οι προσαγωγες ηταν 4. δυο στην αρχη και αλλες δυο αργοτερα. Απλά για τον τσαμπουκα. Αφεθηκαν ολοι.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License