«Πόρτα» στους νεοναζί από τον δήμαρχο Νάουσας

«Πόρτα» στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής έριξε ο δήμαρχος της Νάουσας Αναστάσιος Καραμπατζός αρνούμενος να παραχωρήσει δημοτική αίθουσα για να πραγματοποιήσει η Χρυσή Αυγή εκδήλωση.

Η Χρυσή αυγή σε ανακοίνωσή της επιτίθεται στον δήμαρχο υποστηρίζοντας πως λειτουργεί το δήμο «σαν να είναι φέουδό του» χαρακτηρίζοντας την απόφαση «απαράδεκτη, παράνομη και αντιδεοντολογική». Σημειώνεται πως η Χρυσή Αυγή με εξώδικο απαιτεί από τον Δήμαρχο Νάουσας να ικανοποιήσει το αίτημά της εντός πέντε ημερών αλλιώς θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

«Προφανώς, πρόκειται για μια πολιτική απόφαση του Δημάρχου Νάουσας Τάσου Καραμπατζού, ο οποίος - καλώς ή κακώς - αποφάσισε πως δεν επιθυμεί να δραστηριοποιούνται εντός των δημοτικών κτιρίων του δήμου που διοικεί πολιτικά μορφώματα, με ακραίες και εθνικιστικές απόψεις, όπως αυτό της Χρυσής Αυγής», σχολιάζει η τοπική ιστοσελίδα InVeria.gr.

 

"Απο TVXS"

http://tvxs.gr/news/topika-nea/porta-stoys-neonazi-apo-ton-dimarxo-naoysas

 

από Εντόπιοι 20/01/2013 10:28 μμ.


Από ό,τι φαίνεται ο πασοκορουφιάνος Καραμπατζός μάλλον θα δώσει την αίθουσα που ζητάνε στο Στενήμαχο (χωριό που ανήκει στο Δήμο) στους φασίστες, για 300 ευρώ. Ο αντιφασισμός του είχε υψηλό αντίτιμο.

http://www.foninaousis.gr/go.asp?do=news&id=9930

από @3%&))) 21/01/2013 8:04 πμ.


Μην γράφετε χωρίς να ξέρετε.Ο δήμαρχος μόλις πήρε το εξώδικο χέστηκε πάνω του και επικοινώνησε ο ίδιος με την Χ.Α για να παραχωρήσει την αίθουσα αλλά πήρε αρνητική απάντηση.Η εκδήλωση θα γίνει κανονικά στην πόλη της Νάουσας,μάλλον σε κάποιο ξενοδοχείο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License