Απεργία διαρκείας στα ναυπηγεία Ελευσίνας

...

Απεργία διαρκείας στα ναυπηγεία Ελευσίνας

 Ομόφωνα αποφάσισαν οι εργαζόμενοι να προχωρήσουν σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες ,αφού για άλλη μια φορά έπεσαν θύματα των υποσχέσεων της ιδιοκτησίας Ν.Ταβουλάρη.

Ο Ταβουλάρης είχε αποτρέψει την περασμένη εβδομάδα την  επίσχεση εργασίας από τους εργαζόμενους,λέγοντάς τους πως εκκρεμούσε συνάντηση με τον πρωθυπουργό για να λυθεί το πρόβλημά τους.

Οι εργαζόμενοι όμως χθες ενημερώθηκαν πως η συνάντηση δεν έγινε ποτέ (με ευθύνη του πρωθυπουργού λέει η πλευρά Ταβουλάρη).

Έτσι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Είναι απλήρωτοι από τον Δεκέμβριο του 2010, ενώ η εργοδοσία τους έδινε κάθε δύο μήνες 100-200 ευρώ.

Πολύτεκνος εργαζόμενος μάλιστα που αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης των παιδιών του πλέον,ξεκίνησε από το πρωί απεργία πείνας,στην  πύλη των ναυπηγείων.
Οι 800 εργαζόμενοι, δεν έχουν άλλη επιλογή από το δρόμο του αγώνα.

πηγή:https://ergasiakodeltio.wordpress.com/2013/01/22/%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CE%B1%CF%85%CF%80%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License