Μαζική συγκέντρωση αγροτών του κάμπου της Νάουσας

απαρτίστηκε Συντονιστική Επιτροπή με εκπροσώπους από κάθε χωριό.

 

   Μαζική συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι αγρότες του κάμπου της Νάουσας. Η αίθουσα γυμναστικής του Γυμνασίου Κοπανού γέμισε από , σχεδόν αποκλειστικά , νέους αγρότες των χωριών του δήμου . Συζητήθηκαν τα προβλήματα που αφορούν τον κλάδο τους και η οργάνωση της συμμετοχής τους στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις αγροτών . Αποφασίστηκε να υπάρξει ενημερωτική εξόρμηση και όλοι μαζί , Νάουσα και υπόλοιπος δήμος , με πομπή, να πορευτούν με τα τρακτέρ στον κόμπο της κουλούρας .
     Δύο ήταν τα χαρακτηριστικά της συγκέντρωσης : Η μαχητική διάθεση (« Είμαστε ξοφλημένοι – πρέπει να παλέψουμε») και η απαίτηση , παρά την ευπρόσδεκτη ,  αλληλεγγύη  κάθε φορέα , να μην υπάρξει καμία κομματική χειραγώγηση .
   Στο τέλος απαρτίστηκε  Συντονιστική Επιτροπή με εκπροσώπους από κάθε χωριό. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License