ανταπόκριση από αντιφασιστική παρέμβαση σε Ν. Κόσμο [Σαβ.2/2]

...

post image

Σήμερα, Σάββατο 2/2/13 μεταξύ 12.00 και 13.00 και με τη συμμετοχή περίπου 80 αντιφασιστών και αντιφασιστριών πραγματοποιήθηκε στο Νέο Κόσμο αντιφασιστική παρέμβαση, με μαζική αφισοκόλληση και μοίρασμα κειμένων. Επίσης, φωνάχτηκαν και γράφτηκαν σε τοίχους αρκετά συνθήματα και πετάχτηκαν διάφορα τρικάκια. Η παρέμβαση ξεκίνησε από τη Συγγρού (Μετρό Συγγρου-ΦΙΞ), κινήθηκε μέσα από στενάκια και περνώντας κάθετα τη Φραντζή έφτασε στη λαϊκή του Νέου Κόσμου (στις γραμμές του ΤΡΑΜ), από όπου, έπειτα από μία στάση, προχώρησε προς το σταθμό του Μετρό (Ν.Κόσμος), όπου και ολοκληρώθηκε.

Εικόνες:

από . 02/02/2013 3:56 μμ.


post image

η αφίσα βρίσκεται κι εδώ: http://adn.espivblogs.net/files/2013/01/afisa_eimaste_pantou_adn.jpg

Εικόνες:

.

από . 02/02/2013 4:26 μμ.


post image

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ...

Εικόνες:

από . 02/02/2013 4:34 μμ.


post image

.

Εικόνες:


post image

>> λίγο πριν το τέλος

και στο τέλος της παρέμβασης >>

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License