Βέροια - φωτογραφίες στο σημείο της σύλληψης

αλληλεγγυη το οπλο μας

post image

την τεταρτη 6-2 θα περασουν παλι απο τα δικαστηρια της κοζανης οι τεσσερις συλληφθεντες για την υποθεση στο βελβεντο.οποιος ξερει περισσοτερα ας ανεβασει..

κανενας ομηρος στα χερια του κρατους

Εικόνες:

από χχ 04/02/2013 2:30 μμ.


Αν υπαρχουν φωτογραφιες και βιντεο απο την ωρα της συλληψης αμονταριστα απο τοπικα καθεστωτικα η κινητα ας ανεβουν εδω. Ειδικα αυτα που τα μονταραν μετα το βασανισμο

από Ανθρώπινα Δικαιώματα 04/02/2013 10:53 μμ.


Να σημειωθεί και να μπει στα πρακτικά ότι ο αστυνομικός διευθυντής του ΕΑΤ-ΕΣΑ Βέροιας, στο οποίο οι κρατούμενοι δένονται πισθάγκωνα, κουκουλώνονται και γρονθοκοπούνται επί ώρες από ένστολους βασανιστές, είναι ο Νικόλαος Μπαντουβάκης.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License