Ζήτω η αναρχία κουφάλες (Ελληνικό προξενείο Βαρκελώνης)

Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε όλοι εμείς πώς θα γενούνε τα σκοτάδια λάμψη; Ναζίμ Χικμέτ

post image

Οι κραυγές ελευθερίας των χτυπημένων μας συντρόφων αποτυπώνονται στους τοίχους του ελληνικού προξενείου της Βαρκελώνης ως μια ελάχιστη κίνηση αλληλεγγύης.

Η λαομίσητη χούντα μιλά για τρομοκράτες. Ο φασίστας ο Δένδιας διατάζει τα σκυλιά του να τους σαπίσουν στο ξύλο. Η τηλεόραση αναπαράγει την κτηνωδία με φόντο τα ξερατά της Τρέμης και του Πρετεντέρη. Ο Κουβέλης νομίζει πως θα ξεχάσουμε πως πάνω στις πλάτες του στήθηκε η πιο βάρβαρη και αντικοινωνική κυβέρνηση των τελευταίων 40 χρόνων. Ο Σαμαράς τσακίζει απεργίες και επιστρατεύει εργάτες. Ο Μιχαλολιάκος φαντασιώνεται πραξικοπήματα και οι πρόσφυγες και οι μετανάστες μαχαιρώνονται και δολοφονούνται. Οι αντιφασίστες βασανίζονται και στα σπίτια μας εισβάλουν πάνοπλοι μισθοφόροι.

Οι τρομοκράτες όμως είμαστε εμείς. Τρομοκράτες, αναρχικά στοιχεία και ληστοσυμμορίτες.   

Εμείς ξεκαθαρίζουμε πως δεν πρόκειται να αφήσουμε σπιθαμή ιστορίας στον ολοκληρωτισμό και την τυραννία.Οι παππούδες μας τουφέκιζαν τους ναζί και οι πατεράδες μας ανατίναζαν το ηρεμία-τάξις-ασφάλεια των συνταγματαρχών. Νομοτελειακά λοιπόν το κακό θα τριτώσει.
 

Τον Φλεβάρη δεν τον βγάζετε κουφάλες


υγ. στα ισπανικά/καταλανικά
Αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο ελληνικό λαό
Αλληλεγγύη στους φυλακισμένους συντρόφους
Η αστυνομία δολοφονεί

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License