Η κατασκευή ενόχων

ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΧΩΝ ΜΕ ΤΟ ΦΥΤΕΜΑ ΠΡΕΖΑς ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΧΩΝ ΜΕ ΤΟ ΦΥΤΕΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ USB FLASH MEMORY

Τα προηγούμενα χρόνια οι μπάτσοι "κατασκεύαζαν" κατηγορουμένους φυτεύοντας ένα σακουλάκι με ναρκωτικά στα σπίτι όπου έψαχναν. Τώρα πια όμως όλα γίνονται πιο εύκολα με ένα στικάκι, ένα laptop, ένα φορητό σκληρό δίκσο ή μια κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Στη μια "γιάφκα" βρήκαν -λένε- ένα στικάκι με δύο προκηρύξεις μέσα. Δηλαδή οι όποιοι συντάκτες ήταν τόσο μαλάκες που άφησαν το στικάκι στο διαμέρισμα, όταν λίγες ώρες μετά τη σύλληψη των 4, ασύλληπτος συνεργάτης τους (σύμφωνα πάντα με τα σενάρια της μπατσαρίας και των ρουφιάνων τους) επισκέφθηκε το διαμέρισμα και εξαφάνισε ενοχοποιητικά στοιχεία.

Μετά την ανακάλυψη και του έτερου διαμερίσματος , στο Παγκρατί, το οποίο όμως όπως λένε οι ρουφιάνοι δημοσιογράφοι που συνεργάζονται με τους μπάτσους, είχε ξενοικιάσει εδώ και ένα μήνα ο ενοικιαστης του που έχει συλληφθεί με τους άλλους 3, ανακάλυψαν -λένε- μια κεντρική μονάδα επεξεργασίας ηλεκτρονικού υπολογιστή!!! Δηλαδή ο ενοικιαστής μετακόμισε εδώ κι ένα μήνα και άφησε πίσω του τον υπολογιστη... Να δείτε που και σε αυτον υπολογιστή θα ανακαλύψουν "λαβράκια" οι μπάτσοι μετά την κατάλληλh ...επεξεργασία-εξερεύνηση (sic) που θα γίνει στα εργαστήρια της μπατσαρίας.

ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ... ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΚΑΚΙ ΠΛΕΟΝ !

 

http://anergoidimosiografoi.blogspot.gr/2013/02/blog-post_7.html

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License