Αθώοι οι βασανιστές των αναρχικών συλληφθέντων στο Βελβεντό

ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ/ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ΕΔΕ που έγινε απο τις εσωτερικές υποθέσεις της ΕΛ.ΑΣ., κατέληξε πως τα χτυπήματα των 3 αγωνιστών προκλήθηκαν στην συμπλοκή που συνέβει κατά τη σύλληψη τους....δηλαδή τα σημάδια απο τις επαναλαμβανόμενες γροθιές στα μάτια τους είναι τελικά απλώς το αποτέλεσμα της νόμιμης άσκησης αστυνομικής βίας στα πλαίσια συμπλοκής προκειμένου να συλληφθούν οι επικίνδυνοι κακοποιοί που εφέραν βαρύ οπλισμό.....(Φυσικά η αστυνομία έχει και μάρτυρες γιαυτά!!...)

Σε αντιδιαστολή με τα παραπάνω, το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου, η κρατική ασφάλεια προσήγαγε 3 φασίστες με πιστόλια, μαχαίρια και πτυσσόμενα γκλομπ και όπως έγινε και στην περίπτωση του φασίστα που ανακαλύφθηκαν 60 εκρηκτικοί μηχανισμοί στο σπίτι του, τα πρόσωπα αυτά όχι μονο δεν διαπομπέυτηκαν απο τους αιμοδιψείς τηλε-εισαγγελάτους και τους ανερμάτιστους ιεροκήρυκες της αστικής ιδεολογίας, όχι μόνο δε δόθηκαν βορά στις αρένες των κανίβαλλων των ΜΜΕ, αλλά αντιθέτως κανείς δεν γνωρίζει σήμερα ούτε τα πραγματικά τους στοιχεία, αλλά ούτε το αν κυκλοφορούν ανάμεσα μας, ή αν τελικά είναι στη μπουρζού.

 

ΜΠΑΤΣΟΙ - ΜΜΕ - ΝΕΟΝΑΖΙ,

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΖΙ!

από νο! 08/02/2013 6:40 μμ.


Ποιό/α νοήμων περίμενε κάτι άλλο? Αυτοί που έδωσαν τις εντολές στα χαμηλόβαθμα κομπλεξικά τσιράκια, αυτοί οι ίδιοι έκαναν και την "έρευνα". Ας μη περιμένουμε τίποτα, ας διεκδικήσουμε τα πάντα!

 

Εμπρός σύντροφοι. Οι καιροί ου μενετοί

από .. 08/02/2013 6:57 μμ.


τσεκαρετε στις νεες φωτογραφιες που εδωσαν οι μπατσοι, στην τριτη φωτογραφια φαινεται πισω ενα ρολοι που δειχνει ωρα 8 κ 25!!!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License