Μεγάλη εξέγερση κρατουμένων, με συνολικά 8 συλλήψεις, σημειώθηκε εχθές το βράδυ στο "Κέντρο Φύλαξης Παράνομων Μεταναστών" στο Φυλάκιο το δήμου Ορεστιάδας. Τα επεισόδια ξεκίνησαν περίπου στις 8:30 το βράδυ και έληξαν στις 3 τα ξημερώματα, μετά από παρέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης της αστυνομικής διεύθυνσης Ορεστιάδας ακόμα και με ενίσχυση ανδρών του

τμήματος Διδυμοτείχου.

Οι μετανάστες, διαμαρτυρόμενοι για τον επιπλέον χρόνο κράτησής τους, προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές αφού κατάφεραν να σπάσουν τις μεσοτοιχίες των θαλάμων τους, να μπλοκάρουν τις κλειδαριές από τις πόρτες αλλά και να βάλουν φωτιά στα στρώματα των κρεβατιών τους.
Οι αστυνομικοί με τη συνδρομή της πυροσβεστικής, έκοψαν με τροχό τα σίδερα από τις πόρτες και μπήκαν στο εσωτερικό των θαλάμων, όπου ακολούθησε η κατάσβεση της φωτιάς και οι συλλήψεις. «Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία των συλληφθέντων, ώστε να συμμορφωθούν και όσοι επιχειρούν τέτοιες ενέργειες. Κινδυνεύουν και συνάδελφοι και κρατούμενοι σε τέτοια περιστατικά» είπε μιλώντας στην Ε.ΡΑ. ο γραμματέας της Συνδικαλιστικής Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας.

Το φυσάνε και δεν κρυώνει..

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License