Ενημέρωση από αντιφασιστική πορεία ενάντια στο άνοιγμα γραφείων της ΧΑ στη Μεσογείων

Πορεία ενάντια στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λ.Μεσογείων

Γύρω στη 1 το μεσημέρι ξεκίνησε η συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Κηφισίας & Αλεξάνδρας όπου στήθηκε μικροφωνική και διαβάζονταν κείμενα. Μέτα από 50 λεπτά ο κόσμος βγήκε στο δρόμο και η πορεία ξεκίνησε από τη Φειδιπίδου και στη συνέχεια προς Μεσογείων όπου και κλούβες ΜΑΤ έχουν φράξει το δρόμο με αποτέλεσμα η πορεία να έχει σταματήσει. Ο κόσμος υπολογίζεται περίπου στα 2000 άτομα.

από @ 09/02/2013 3:21 μμ.


Η πορεία εφόσον δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσει επί της Μεσογείων, βγήκε στη Κηφησίας και στη συνέχεια πορεύεται επί της Πανόρμου.

...

από ... 09/02/2013 3:59 μμ.


Η πορεία συνεχίστηκε και τελείωσε στην εκλησία που βρίσκεται πάνω στην Πανόρμου.


κόσμος κυρίως από τις γύρω περιοχές. Οι μπάτσοι πάρα πολλοί σε επίδειξη δύναμης θα έλεγα, είχαν κλείσει όλους τους δρόμους που οδηγούσαν στα νεοναζιστικά γραφεία.

Επίσης το μετρό είχε κλείσει τον σταθμό Κατεχάκη.

από αμπελοκηπιώτης 09/02/2013 4:47 μμ.


Η πορεία είχε 1500 περίπου άτομα και καλή συγκρότηση και περιφρούρηση και παλμό. Ο από πάνω την πέτυχε στην Πανόρμου όπου ουσιαστικά τα μπλοκ είχαν διαλυθεί. Θα έπρεπε βέβαια να έχει περισσότερο κόσμο και περισσότερες συμμετοχές από άλλες περιοχές διότι παρότι κεντρικής σημασίας στηρίχθηκε και δουλεύτηκε κατά κύριο λόγο από τις τοπικές κινήσεις και σωματεία.

Η καλύτερη παρακαταθήκη είναι ότι μαζί και με τη συναυλία που έγινε στους αμπελόκηπους τρεις βδομάδες πριν, επί δυο συνεχόμενους μήνες, γίνεται μια τεράστιας έκτασης αντιφασιστική καμπάνια στη γειτονιά και μια οργάνωση του αντιφασιστικού κόσμου.

Καλή για αρχή αλλά πρέπει να υπάρξει και συνέχεια και συνέπεια.

από γείτονας 09/02/2013 5:35 μμ.


Να σημειωθεί πως οι μπάτσοι πέρα από τον εξωφρενικό για τα δεδομένα της πορείας αριθμό ένστολων και μη χοιρινών στο δρόμο είχαν στα μετόπισθεν (στη Δημητσάνας συγκεκριμένα) μέχρι και αυτήν την ώρα, μία από τις λευκές αύρες που έχουν παραχωρηθεί από το ισραήλ στη ΓΕΛ.ΑΣ. Επίσης μικρές παρέες πιτσιρικάδων φασιστοειδών κινούνταν στη μπλέ γραμμή του μετρό εδώ και αρκετή ώρα. Το μετρο της κατεχάκη είναι πλέον ανοιχτό αλλά ακόμα έχει περίεργες σκατόφατσες να κοζάρουν τριγύρω.


είχε και στη σχολή της αστυνομίας απέναντι από τα ζώα


Φωτογραφίες απo την Αντιφασιστική Συγκέντρωση Κηφισίας και Αλεξάνδρας ΕΔΩ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License