Φωτο απο τη Λαμία: Η δίκη των αγροτών

Αναβλήθηκε για αύριο Παρασκευή 15/2/13, 1 μεσημερι η δικη των αγροτών

post image

Πλήθος κόσμου  βρέθηκε σήμερα στο πλευρό των αγωνιζόμενων αγροτών

περισσότερες φωτο ΕΔΩ και ΕΔΩ

 
Παρά την δυνατή, συνεχή  βροχή εκατοντάδες πολιτών έδωσε το παρόν στο δικαστήριο Λαμίας.
Ανάμεσα σε αυτούς και συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω, τόσο από τον τοπικό πυρήνα, όσο και από την Αθήνα  βρέθηκαν σήμερα στο πλευρό των αγωνιζόμενων αγροτών.
Δικαζόντουσαν 11 αγρότες που συνελλήφθησαν απο την αστυνομία χθές όταν τα ΜΑΤ χτύπησαν και μπλόκαραν τους αγρότες στην εθνική και έγινε σύγκρουση  με τραυματισμούς.
Είμαστε μαζί τους στον δίκαιο αγώνα που κάνουν για την αξιοπρέπεια και την επιβίωση τους όπως και κάθε αγωνιζόμενου εργαζόμενου, εργάτη, απεργού που παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο.
Στο δρόμο πήγαμε και σε δύο μπλόκα, της Λαμίας και στις Λιβανάτες και μιλήσαμε με τους αγρότες για τα αιτήματα που έχουν που είναι απλα τα αυτονόητα: Οχι στα χαράτσια, στην φοροεπιδρομή, μείωση τιμών σε φάρμακα, λιπάσματα, πρώτες ύλες, μεγαλύτερες συντάξεις, οχι σε κατασχέσεις σπιτιών και χωραφιών, έλεγχος στα καρτέλ που λυμαίνονται το εμπόριο.
 
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License