Φυλακές Κορυδαλλού-Αλληλεγγύη στον Σπύρο Δραβίλα

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΔΡΑΒΙΛΑ

 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΔΡΑΒΙΛΑ

 

Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, ο κρατούμενος Σπύρος Δραβίλας ξεκινάει απεργία πείνας. Μοναδικό του αίτημα η πολυπόθητη άδεια που δικαιούται(όπως και δεκάδες κρατούμενοι) καθώς έχει συμπληρώσει το προβλεπόμενο όριο κάθειρξης.

Παρ’ όλα αυτά, οι φυλακές Δομοκού στερούν την άδεια από τον Σ. Δραβίλα εξ’ αιτίας μιας νέας δικογραφίας η οποία «ξεθάφτηκε» από το 2007 απ’ την εισαγγελία Ναυπλίου για μια ληστεία τράπεζας. Αν και ο ίδιος ο εισαγγελέας Ναυπλίου δεν ζήτησε κανένα περιοριστικό μέτρο για τον Σπύρο εξαιτίας ανύπαρκτων στοιχείων που τον συνδέουν με τη ληστεία (καταγγελία αναγνώρισης μέσω ανώνυμου τηλεφωνήματος),το συμβούλιο της φυλακής Δομοκού  του έκοψε τις άδειες που λάμβανε..

Στεκόμαστε δίπλα στον απεργό πείνας Σπύρο Δραβίλα και απαιτούμε τη δικαίωση του αιτήματός του για την κανονική χορήγηση άδειας… για μια ανάσα ελευθερίας

                                                               Οι κρατούμενοι της Α’ πτέρυγας Κορυδαλλού

                                                                                   (Υπέγραψαν 253 κρατούμενοι)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License