Πάτρα — Ενημέρωση από απεργία 20/2

..

 

Σήμερα 20/2  πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα πορεία στα πλαίσια της γενικής απεργίας .  Xιλιάδες άτομα κατέβηκαν στην πορεία που ξεκίνησε από το εργατικό και με προσυγκέντρωση από το Παράρτημα όπου ξεκίνησαν τα μπλοκ του ”εργαλειοφόρου”, του εεκ και της ”πρωτοβουλίας αλληλεγγύης στη βιο.με.” . Η πορεία ακολούθησε το δρομολόγιο του κέντρου και πέρασε από Μαιζώνος-Γούναρη-Κορίνθου. Κατά τη διάρκεια της προσυγκέντρωσης πραγματοποιήθηκε  μετωπική επίθεση από συντρόφους σε 2 ζητάδες, ο ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και απείλησε , παρ’ όλα αυτά απωθήθηκε από τους συντρόφους.

Επίσης αναρτήθηκε πανό αλληλεγγύης στους 4 αναρχικούς συντρόφους στο εργατικό κέντρο.

Στο αναρχικό μπλοκ που σχηματίστηκε ύστερα από κάλεσμα της συνέλευσης αναρχικών ενάντια στη μισθωτή σκλαβιά, “ο εργαλειοφόρος”, συμμετείχαν περίπου 400 άτομα. Το κεντρικό πανό έγραφε “μηδενική ανοχή σε κράτος-αφεντικά-φασίστες — κοινωνική και ταξική αντεπίθεση, όπου μοιράστηκαν κείμενα , πετάχτηκαν τρικάκια και γράφτηκαν συνθήματα στους τοίχους της πόλης.

περισσότερες φώτο εδώ:   http://dinamitera36.wordpress.com/

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License