Ανακοίνωση αναρχικών Ηρακλείου σχετικά με τα γεγονότα της πανεργατικής στις 20/02

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ

Σχετικά με τη χθεσινή πορεία και τη αναπαραγωγή διαστρεβλωμένων ειδήσεων από τοπικά και πανελλήνια μέσα ''ενημέρωσης'' :

 

Σε συνθήκες ολοκληρωτισμού, ο ξυλοδαρμός ναζιστών και το σπάσιμο περιπολικών και ενεχυροδανειστηρίων είναι πράξεις και πρακτικές ηθικά νομιμοποιημένες από μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας. Με δεδομένο τον ρόλο τους, εάν θέλουμε να ζήσουμε ελεύθεροι πρέπει να περάσουμε πάνω από τους μπάτσους, τους φασίστες και τους μαυραγορίτες.

 

Κατά την διάρκεια της πορείας 2500 και πλέον ανθρώπων και όσων συνέβαιναν σε αυτή οι τέσσερις διμοιρίες των μπάτσων δεν παρενέβησαν. Επέλεξαν να κάνουν επίθεση με 30-40 ματατζήδες και ασφαλίτες μετά το τέλος της πορείας σε 20 διαδηλωτές που έφευγαν. Όλες οι επιλογές κρίνονται, εδώ είμαστε, εδώ είστε, θα ξαναβρεθούμε.

 

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ – ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ

 

Αναρχικοί/ες Ηρακλείου

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License