Ανάληψη ευθήνης για την εμπρηστική επίθεση στο ΑΤ Εξαρχείων

ααα

Εχθές βράδυ 21/2 επιτεθήκαμε στο Α.Τ Εξαρχείων σε μια ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στους συντρόφους μας  Ν. Ρωμανό, Α-Δ.Μπουρζούκο, Γ. Μιχαηλίδη, Δ.Πολίτη που συνελήφθησαν μετά τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης. Μαζί υψώνουμε τις γροθιές και τις φλόγες μας όταν οι επιλογές γίνονται πράξεις, όταν το βλέμμα μένει ψηλά και δε χαμηλώνει, όταν ο πόλεμος μαίνεται.

Αναμενόμενο πως το πανηγύράκι Αντιτρομοκρατικής – Μ.Μ.Ε θα στηνόταν σε χρόνο ρεκόρ, όπως κι έγινε, με τις φωτογραφίες και τα ονόματα των συντρόφων μας να παρελαύνουν από κανάλι σε κανάλι παρέα με αισχρές αναλύσεις και ψυχογραφήματα από το κάθε μιντιακό τσόλι, εκκλήσεις για πληροφορίες και έκτακτα ρεπορτάζ. Δεν μας εκπλήσσει η κάλυψη βλαχόμπατσων της Βέροιας και τον θρασύδειλων Εκαμιτών στο νοσοκομείο από τον φασίστα υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Δένδια και τον διαφόρων αξιωματικών της αντιτρομοκρατικής. Δεν θεωρούμε ότι η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών με χτυπημένους τους συντρόφους σε αυτή την κατάσταση ήταν ένα ατόπημα της ΔΑΕΕΒ με μόνο σκοπό της γρήγορη συλλογή πληροφοριών για τη δράση τον συλληφθέντων, αλλά μια σαφώς στοχευμένη κίνηση για τη διασπορά του φόβου σε αυτούς που συνειδητά επιλέγουν την επίθεση στο Υπάρχον.

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τους μηχανισμούς καταστολής που με μανία συλλέγουν DNA όπως μπορούν σε κάθε περίπτωση, με αποκορύφωμα τα τελευταία περιστατικά στις Σκουριές Χαλκιδικής, με την απαγωγή κατοίκων και τη βίαιη λήψη γενετικού υλικού για το στήσιμο κατηγορητηρίων και συλλήψεων αφού χρησιμοποιείται  σαν μοναδικό στοιχείο προερχόμενο από τα  “αδιαμφισβήτητα” εργαστήρια / μαγειρεία της ΕΛ.ΑΣ.

Υπουργοί, μπάτσοι, δικαστές, δημοσιογράφοι, μάρτυρες γείτονες και ιδιοκτήτες διαμερισμάτων που το τηλέφωνο έχει γίνει προέκταση του χεριού σας, ένα πράγμα ξεχνάτε : OTI EMEIΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ .

Πάνω στα πρησμένα πρόσωπα των συντρόφων μας δεν αναγνωρίζουμε την εικόνα κανενός “θύματος” , αντιθέτως, δε σταματάμε να βλέπουμε τα χαμόγελα, τις επιθυμίες, την οργή, που γίνονται βήματα στο πεδίο της μάχης όπως και τα επόμενα χτυπήματα μας.

Πίσω από τις εξαγγελίες για την πάταξη της ανομίας, της “τρομοκρατίας” και τα νέα εντάλματα, δε σταματάμε να βλέπουμε τα περάσματα μας. Θα τα εκμεταλλευτούμε μέχρι το τελευταίο.

 (Η άμεση αντίδραση των μπάτσων είναι το τρέξιμο, όπως έκανε ο ένοπλος φρουρός αλλά και ένα περιπολικό.)

 

    ΥΓ 1. Κανένας δεν έγινε μάγκας χτυπώντας έναν πισθάγκωνα δεμένο με χειροπέδες κρατούμενο.

ΥΓ 2. Καλή δύναμη και τύχη στους καταζητούμενους συντρόφους.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License