Κρούσματα ρατσιστικής βίας στην πρέβεζα

σημειώνονται τον τελευταίο καιρό

Τον τελευταίο καιρό στην πόλη της πρέβεζας σημειώθηκαν διάφορα κρούσματα ναζιστικής βίας. Από εκφοβισμούς και σπρωξίματα από ποδήλατα, μέχρι ξυλοδαρμούς και ρίψεις αντικειμένων σε σπίτια όπου διαμένουν μετανάστες. Επίσης κρανιοφόροι ναζιστές επιτίθενται με θρασύδειλο τρόπο σε απομακρυσμένες κυρίως περιοχές της πόλης που δεν υπάρχει κίνηση, χτυπώντας άτομα νοτιοασιάτικης καταγωγής με σιδερογροθιές κτλ ώντας πολυάριθμοι. Τα άνωθι περιστατικά σίγουρα έχουν να κάνουν με την πρόσφατη έλευση για ομιλία-οχετό του ναζιφασίστα βουλευτή της χ.α. μεσσηνίας κουκούτση (σε ξενοδοχείο έξω από την πόλη) όπου προέτρεψε τα ανθρωποειδή να ''βγούνε στους δρόμους''..

Οι περισσότερες/οι πολίτισσες/ες της πρέβεζας στέκονται και θα σταθούν αλληλέγγυες/οι στα θύματα των επιθέσεων με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστεί..

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License