Στάση φυλακές Μαλανδρίνου

.

Λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ του Σαββάτου, ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Μαλανδρίνου, έπιασε ομήρους τέσσερις σωφρονιστικούς υπαλλήλους - δύο γυναίκες και δύο άνδρες- και δύο κρατουμένους.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που βρίσκονται εκτός υπηρεσίας σπεύδουν στις φυλακές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ριζάι βρίσκεται στο θυρωρείο ή στο αρχιφυλακείο, έχει σβήσει τα φώτα, κρατά δύο χειροβομβίδες, ένα μαχαίρι και 200γρ. εκρηκτική ύλη, ενώ ζητεί να τον αφήσουν ελεύθερο.

Παράλληλα, οι κρατούμενοι διαμαρτύρονται για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και το συσσίτιο, ενώ ζητούν συνάντηση με τον διευθυντή των φυλακών.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License