Στάση κρατουμένων στην Α Πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού

-


Σήμερα, 29 Μαρτίου, εμείς οι κρατούμενοι της Ά Πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού, αρνούμαστε να μπούμε το μεσημέρι στα κελιά μας ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας για τη χτεσινοβραδινή στρατιωτικού τύπου εισβολή των Ε.Κ.Α.Μ. για έρευνες.

 

Αν η αστυνομία θέλει να κάνει πραξικόπημα στις φυλακές, χτυπώντας και βασανίζοντας κρατούμενους, ας γνωρίζει ότι η πρόκληση αυτή δεν θα μείνει αναπάντητη.

 

Παράλληλα, το υπουργείο «Δικαιοσύνης» που προωθεί μέσω του Ρουπακιώτη, υπό τις εντολές του Δένδια, φασιστικά νομοσχέδια εναντίον μας με περιοριστικές ρυθμίσεις για το δικαίωμα της άδειας και τη χρήση ηλεκτρονικού βραχιολιού, θα μας βρει απέναντι του ετοιμοπόλεμους όπου κι αν χρειαστεί, έξω από τα κελιά, στους διαδρόμους, στις ταράτσες.

 

Στη βία των μπάτσων θα απαντήσουμε με τη βία της αξιοπρέπειας.

 

Όσον αφορά την απόδραση των 11 από τις φυλακές Τρικάλων, κανένας νόμος και θεσμός δεν μπορεί να εμποδίσει το αναφαίρετο δικαίωμα των κρατούμενων για την ελευθερία τους. Καλή τύχη στους δραπέτες.

 

Δύναμη και αλληλεγγύη σε όλους τους κρατούμενους στα Τρίκαλα που χτυπήθηκαν από τους μπάτσους.

 

Κρατούμενοι από την Ά Πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού

 

(Το κείμενο υπογράφουν 350 κρατούμενοι)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License