Κάτω τα ξερά σας από τις υποδομές του ανταγωνιστικού κινήματος!

Όλοι και όλες στις κινητοποιήσεις ενάντια στη φίμωση του Athens Indymedia, του 98FM και του Ράδιο Ένταση.

Κάτω τα ξερά σας από τις υποδομές του ανταγωνιστικού κινήματος!

Στην αρχή ήταν οι καταλήψεις και οι αυτοδιαχειριζόμενοι χώροι. Μετά οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ και οι ναυτεργάτες. Έπειτα οι Σκουριές και οι αγωνιζόμενοι/ες ενάντια στην εξόρυξη χρυσού. Και τώρα το Athens Indymedia και οι αυτοοργανωμένοι ραδιοφωνικοί σταθμοί 98FM και Ράδιο Ένταση.

Το καταρρέον κράτος έχει επιδοθεί σε μια πρωτοφανή επίδειξη ισχύος και αυταρχισμού, επιδιώκοντας να μην αμφισβητείται καν, προσπαθώντας να φιμώσει όλες τις αυτόνομες εστίες αντίστασης και ανταγωνισμού στο υπάρχον σύστημα.

Εμείς από την άλλη, που εδραιώνουμε, στηρίζουμε και αναπαράγουμε αυτές τις δομές, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με το ίδιο σθένος και την ίδια σιγουριά, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι αυτού του τύπου επιθέσεις μόνο να μας δυναμώσουν μπορούν. Από τις Σκουριές έως τις απελευθερωμένες ραδιοζώνες, η απάντηση είναι μία, δε μας φοβίζετε, μας εξοργίζετε! Η αλληλεγγύη είναι η δύναμή μας.

Όλοι και όλες στις κινητοποιήσεις ενάντια στη φίμωση του Athens Indymedia, του 98FM και του Ράδιο Ένταση.

Συλλογικότητα της εργατικής εφημερίδας Δράση

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License