Μικροφωνική αλληλεγγύης στο Athens Indymedia και τον 98fm

στην εστία του Πανεπιστημίου

post image

Την Παρασκευή 19-4 πραγματοποιήθηκε μικροφωνική αλληλεγγύης στα μέσα αντιπληροφόρησης athens indymedia και 98fm στην εστία του πανεπιστημίου Πατρών από το σπασμένο γρανάζι (συνέλευση αναρχικών, αντιεξουσιαστών , αυτόνομων για την παρέμβαση στις σχολές). Μοιράστηκαν εκάτοντάδες κείμενα της συνέλευσης και άνοιξε το ζήτημα στο πανεπιστήμιο.

απόσπασμα από το κέιμενο ποι μοιραζόταν:


    ''Κράτος και κεφάλαιο, επιχειρώντας την επιβολή του σύγχρονου ολοκληρωτισμού κάνουν μια ακόμα επίθεση στις κινηματικές αντιδομές σε συνέχεια με τις επιθέσεις- εκκενώσεις σε κεντρικές καταλήψεις και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους. Η επίθεση αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία ή συγκυριακή αλλά έρχεται να πλαισιώσει την λυσσαλέα υποβάθμιση της ζωής μας. Αποτελεί μια ξεκάθαρη επίδειξη δύναμης και αποσκοπεί στην τρομοκράτηση και καταστολή όλων των αγωνιζόμενων- ριζοσπαστικών κομματιών της κοινωνίας. ''    

Ακολουθούν και κάποιες φωτογραφίες.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν και οργανώνονται περαιτέρω  δράσεις στην πάτρα όπως αυτή: https://ipposd.wordpress.com/2013/04/17/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B7%CF%83-%CF%83%CE%B5-indymedia-98fm-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%81%CE%B1%CE%B4/ ενώ υψώθηκε σχετικό γιγαντοπανό έξω από την κατάληψη παραρτήματος .

 

Εικόνες:

από πάτρα 22/04/2013 10:37 μμ.


post image

φωτογραφία από τη μικροφωνική

Εικόνες:

από πατρα 22/04/2013 10:42 μμ.


post image

φωτο2

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License