Ρέθυμνο: δράσεις αλληλεγγύης(19 & 21/4) σε indymedia & δομές αντιπληροφόρισης

δράσεις αλληλεγγύης σε indymedia & δομές αντιπληροφόρισης: Παρασκευή (19/4) Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο δημαρχείο Κυριακή (21/4) Προβολή ντοκυμαντέρ "i-the film" στην πλατεία Μικρασιατών

post image

 

μεταφέρω κάποιες δράσεις που έγιναν στο Ρέθυμνο τις προηγούμενες ημέρες:

 

Τετάρτη (17/4) κρέμασμα πανώ στον κήπο

Την τετάρτη (17/4) κρεμάστηκε πανώ αλληλεγγύης στον κήπο το οποίο καλούσε στην συγκέντρωση της Παρασκευής (19/4) στο δημαρχείο. (φωτο 1)

Παρασκευή (19/4) Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο δημαρχείο

Την Παρασκευή το απόγευμα (19/4) πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα μέσα  αντιπληροφόρησης, Athens Indymedia, του 98fm και του Ράδιο Ένταση. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μπροστά στο Δημαρχείο και συγκέντρωσε μέχρι 70 αλληλέγγυους, έπειτα από κάλεσμα που είχε γίνει από την Ανοικτή Συνέλευση Αναρχικών/Αντιεξουσιαστών Ρεθύμνου. Παρέμειναν μπροστά στο Δημαρχείο από τις 6 μμ και για περισσότερο από ένα δίωρο, που μοιράστηκαν κείμενα ενημέρωσης για την προσπάθεια καταστολής των αυτοδιαχειριζόμενων μέσων αντιπληροφόρησης. (φωτο 2 & 3)

Μετά ακολούθησε μια μικρή πορεία από το μεγαλύτερο μέρος των συγκεντρωμένων, διαμέσου της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου με κατεύθυνση την πλατεία Μικρασιατών, όπου και στήθηκε μικροφωνική ενημέρωσης και για την καταστολή των μέσων αντιπληροφόρησης .

Κυριακή (21/4) Προβολή ντοκυμαντέρ "i-the film"


Την Κυριακή (21/4) έγινε προβολή του ντοκυματέρ "i-the film" στην πλατεία Μικρασιατών ως δράση αλληλεγγύης  στο Athens Indymedia και για την ανάδειξη της κινηματικής σημασίας των οριζόντιων δικτύων αντιπληροφόρισης. Την προβολή παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

*οι φωτογραφείες είναι απο το ρεθεμνιώτικο blog "Μπαλωθιά":

http://mpalothia.com

 

Εικόνες:

από reth 23/04/2013 9:47 μμ.


post image

ΣΟ βάλε αυτη κ σβήσε την φωτο στην ανάρτηση 1466840 όπου φαίνεται ενα πρόσωπο.

thnx!

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License