[Παρασκευή 19/4 μετρό Δάφνης]: μικροφωνική αλληλεγγύης σε indymedia και 98fm

Στο πλαίσιο της εβδομάδας (15-21/4) δράσεων αλληλεγγύης για το Athens Indymedia και το ραδιόφωνο Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης που βρίσκονται υπό καταστολή, την Παρασκευή 19/4 μεταξύ 6μμ και 7.30μμ στο μετρό της Δαφνης, το ελευθεριακό στέκι Πικροδάφνη και σύντροφοι και συντρόφισσες από τις τριγύρω περιοχές πραγματοποιήσαμε συγκέντρωση-μικροφωνική, κατά την οποία μοιράζονταν σχετικά κείμενα του Athens Indymedia και του 98FM.

 

Στο πλαίσιο της εβδομάδας (15-21/4) δράσεων αλληλεγγύης για το Athens Indymedia και το ραδιόφωνο Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης που βρίσκονται υπό καταστολή…
 
…την Παρασκευή 19/4 μεταξύ 6μμ και 7.30μμ στο μετρό της Δαφνης, το ελευθεριακό στέκι Πικροδάφνη και σύντροφοι και συντρόφισσες από τις τριγύρω περιοχές πραγματοποιήσαμε συγκέντρωση-μικροφωνική, κατά την οποία μοιράζονταν σχετικά κείμενα του Athens Indymedia και του 98FM, διαβάζονταν τμήματα αυτών, αναρτήθηκαν πανό και κολλήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή χαρτοπανό και σχετικές αλλά και γενικότερου περιεχομένου αφίσες.
 
Αντίσταση στο σύγχρονο ολοκληρωτισμό.


Κάτω τα χέρια από τα μέσα αντιπληροφόρησης.


Αλληλεγγύη στο Athens Indymedia και τον 98FM.


Όλα συνεχίζονται…

 
ελευθεριακό στέκι Πικροδάφνη

http://www.steki-pikrodafni.gr/node/126

.

από . 23/04/2013 2:34 πμ.


post image

.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License