Το κυνήγι μαγισσών συνεχίζεται…

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ Ράδιο Ένταση, 98fm και Athens Indymedia!

Το κυνήγι μαγισσών συνεχίζεται...

 

Η καταστολή των κοινωνικών αγώνων είναι μεθοδευμένη και στοχοθετημένη. Αφού επιτέθηκαν σε αντιφασίστες, καταλήψεις, απεργούς και ολόκληρα χωριά, στράφηκαν και στα μέσα αντιπληροφόρησης.
Μετά από μήνυση του ΣΚΑΙ και εισαγγελική παρέμβαση, διακόπηκαν η παροχή ρεύματος στο Ράδιο Ένταση &  ίντερνετ στο Athens Indymedia και στον 98fm.  Ο καθεστωτικός αλλά και στρατευμένος στους νεοναζί ΣΚΑΙ προσπαθεί να φιμώσει τις ελεύθερες φωνές με όποια μέσα έχει. Χτυπώντας 3 όμως, χτυπάει όλο το απελευθερωτικό κίνημα το οποίο θα βρίσκεται πάντα απέναντι τους, μεγαλώνοντας μέρα με τη μέρα τη διαχωριστική γραμμή. Κανένας μεγαλομέτοχος και κανένα παπαγαλάκι δεν θα ποδοπατήσει τα «Μέσα Μαζικής Ελευθερίας». Πάντα θα ξεφυτρώνουν εστιές αυτό(α)νομίας παντού, σε πείσμα των καιρών και των καταπιεστών. Ελευθερία στο λόγο, στην έκφραση, στην πληροφορία και στη ζωή.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΣΣΕΤΑΙ
ΟΙ ΕΣΤΙΕΣ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΔΕ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ Ράδιο Ένταση, 98fm και Athens Indymedia!

Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος  NOSOTROS

 

http://www.nosotros.gr/nosotros-blog/2013/04/17/%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%85%CE%BD%CE%AE%CE%B3%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%83%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License