Κείμενο αλληλεγγύης σε ATHENS INDYMEDIA, 98 FM, ΡΑΔΙΟ ΕΝΤΑΣΗ

Κείμενο αλληλεγγύης σε ATHENS INDYMEDIA, 98 FM, ΡΑΔΙΟ ΕΝΤΑΣΗ


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ

Εκτός από τη χρόνια και πολύπλευρη προσπάθεια του κράτους να καταστείλει κάθε είδους ελευθερία, να στείλει στο νοσοκομείο κάθε άτομο αγωνιζόμενο για μια άλλη ζωή από αυτή που το ίδιο του επιβάλλει, τώρα στο στόχαστρο των εξουσιαστών μπαίνουν και τα ελεύθερα/ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης.

 

Ο λόγος γίνεται για τον ιστότοπο “ιντιμίντια” (Athens indymedia) ο οποίος τόσα χρόνια ως μέλος μιας παγκόσμιας κοινότητας και με έδρα στην Αθήνα (για τον ελλαδικό χώρο) προσέφερε -χωρίς αντίτιμο, χωρίς κομματικά συμφέροντα ,ξεκάθαρα και καθημερινά χωρίς περιορισμούς - ενημέρωση, αναρτήσεις αυτόπτων μαρτύρων και "ξεμπρόστιαζε" τις αλητείες του κράτους ενάντια σε αγωνιζόμενους  ανθρώπους, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αρχειοθήκη, ταινιοθήκη και πολλά άλλα.  Ταυτόχρονα κλείνουν και το ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Ένταση» και «Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής ‘Εκφρασης 98 FM» κατασχέτωντας τον αντίστοιχο εξοπλισμό.

 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

 

Έτσι λοιπόν το κράτος αφού αποφάσισε ότι ο λόγος πρέπει να φιμώνεται και επειδή τα συγκεκριμένα μέσα είχαν πάρει διαστάσεις "ενοχλητικής μύγας στα αυτιά των κρατιστών " καθώς και στα τσιράκια τους, εφάρμοσαν τη πολεμική τακτική της κατάρρευσης των ελεύθερων και αυτοδιαχειριζόμενων επικοινωνιακών μέσων, προκειμένου να μην ακουστεί/διαβαστεί ήχος και γραμμή κειμένου, με μη ελεγχόμενο - ανατρεπτικό λόγο. Με μπροστάρηδες έναν «επιχειρηματία» και τον επαίτη/χαφιέ πρύτανη της σχολής, στην οποία στεγαζόταν τα παραπάνω μέσα ανεξάρτητης ενημέρωση , προχωρούν για άλλη μια φορά στην εκκένωση χώρων και την κατάσχεση διακομιστών δικτύου.

 

ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΟΕΝΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΛΕΘΕΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ.  

 

Εμείς επιλέγουμε την ΑΡΝΗΣΗ . Αρνούμαστε να αφήσουμε στα χέρια κράτους – κεφαλαίου - φασιστοειδών τις ζωές μας και θα προσπαθούμε οπλισμένοι με την επαναστατικότητα του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ λόγου και των πράξεων μας να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να μας φιμώσει.

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ «ATHENS INDYMEDIA, 98 FM, ΡΑΔΙΟ ΕΝΤΑΣΗ».

Η υπεράσπισή τους θα μας φέρει μπροστά από κάθε τι ολοκληρωτικό και φασιστικό που υπερασπίζεται η δημοκρατία τους.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

 

ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.

                                                              

ΟΙ ΦΩΝΕΣ  ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ.

ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.

ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ.

 

 

http://eleftheriakoikykloipreveza.wordpress.com/

antiexousia.pr@gmail.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License