Αργεντινή: Συναλλαγές σε είδος

Με τρόφιμα πληρώνουν το εισιτήριό τους οι Αργεντίνοι στην όπερα του Μπουένος Αϊρες

Αντιγραφή είναι η συγκεκριμένη είδηση αλλά πιστεύω ότι έχει ενδιαφέρον. Είχε και μια φωτογραφία αλλά δεν ξέρω πως να την δημοσιεύσω. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. ΑΠΕ Οι διαδηλώσεις αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στην Αργεντινή news.in.gr Μπουένος Αϊρες: Μια ειδική συναυλία έχει προγραμματίσει για την Κυριακή η όπερα του Μπουένος Αϊρες. Όσοι Αργεντίνοι θελήσουν να την παρακολουθήσουν, μπορούν, αντί να πληρώσουν εισιτήριο, να προσφέρουν τρόφιμα. Η συναυλία προγραμματίστηκε έπειτα από την εισβολή διαδηλωτών στην όπερα, στη διάρκεια παράστασης μπαλέτου. Το περασμένο Σάββατο ομάδα διαδηλωτών εισέβαλε στο κτίριο της όπερας και άρχισε να μοιράζει φυλλάδια εναντίον της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, που έχει βυθίσει τη χώρα σε τεράστια κρίση. Οι κάτοικοι της Αργεντινής, εξαιτίας της φτώχιας, δεν χρησιμοποιούν πλέον χρήματα και συναλλάσονται σε είδος. Η ύφεση των τελευταίων τεσσάρων ετών οδήγησε το μισό πληθυσμό της Αργεντινής στη φτώχια και άφησε χωρίς δουλειά το ένα τέταρτο του εργατικού δυναμικού της χώρας. Τώρα η όπερα του Μπουένος Αϊρες, που παραδοσιακά απευθυνόταν στην ελίτ της αργεντίνικης πρωτεύουσας, θα πραγματοποιήσει μια συναυλία, για την οποία οι καλλιτέχνες και τεχνικοί θα εργαστούν δωρεάν. Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της όπερας τονίζει: «Πρόθεσή μας είναι να συμβάλλουμε και να βοηθήσουμε μεγάλο αριθμό ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη αυτή την κρίσιμη στιγμή. Το κοινό μπορεί να συνεισφέρει φέρνοντας τρόφιμα, που δεν είναι ευπαθή, αντί να πληρώσουν εισιτήριο». Σύμφωνα με το BBC, τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στις εκκλησίες που διοργανώνουν γεύματα για άπορους.

από βοηθητικός 01/06/2002 1:57 μμ.


post image
Αυτή είναι η φωτογραφία, με λεζάντα: Οι διαδηλώσεις αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στην Αργεντινή Αν και νομίζω πως είναι ψιλοάσχετη με την είδηση, τη βάζω γιατί το ζήτησε ο/η "Κ.".

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License