Αναρχικές/οί πρέβεζας για την εξέγερση στην τουρκία


post image

Στις 31/5 του 2013, ως γνωστόν οι μπάτσοι του τουρκικού κράτους, προχώρησαν σε σφοδρότατη επίθεση στα άτομα που κατέλλαβαν το πάρκο desi της istanbul, το οποίο όπως μαθαίνουμε αποτελούσε ένα από τους λίγους ''πνεύμονες'' στο κέντρο της αχανούς αυτής μεγαλουπόλεως. 
 
Το κράτος ως είθισται σε αντίστοιχες περιπτώσεις που έχουμε βιώσει και στον ελλαδικό χώρο ως το κλασσικό τσιράκι - εντελοδοχική κι εκτελεστική οντότητα/ μοχλός καταπίεσης και δημιούργημα - των μεγαλοαστών, στόχευε στο να καταστρέψει το πάρκο/δασάκι και να κατασκευάσει εκεί άλλο ένα καπιταλιστικό έκτρωμα, εμπορικό κέντρο.
 
Το επίπεδο της καταστολής των διαδηλωτών - καταληψιών έφτασε φυσικά στα άκρα με αποτέλεσμα απροσδιόριστο αριθμό νεκρών, και τεράστιο αριθμό τραυματιών - με πολλά άτομα από τα τραυματισθέντα να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση - 
 
Χημικός πόλεμος, πλαστικές (;) σφαίρες, ξυλοδαρμοί βασανισμοί διαδηλωτών, συνθέτουν το σκηνικό από την Παρασκευή και μετά. Ο βαθμός της αντίστασης όμως, εξίσου πρωτοφανής. Σε πολλά γεωγραφικά σημείου του τουρκικού χώρου οι διαδηλωτές δεν έχουν σταματήσει να πορεύονται/διαδηλώνουν, να συγκρούονται με τις δυνάμεις καταστολής και να συνεχίζουν να βρίσκονται στο δρόμο.
 
Οι συντρόφισσες/οι αλλά και απλός κόσμος, καλούν σε διεθνή αλληλεγγύη και ''χρέος'' μας είναι να κάνουμε ότι μπορούμε γι'αυτό. Η σπίθα που άναψε στην τουρκία να μείνει άσβεστη.
 
'Η θα νικήσει ο κόσμος του αγώνα, της ισότητας, της αλληλεγγύης, της ελευθερίας ή τα καπιταλιστικά και φασιστικά σιχαμερά καθάρματα, που καταληστεύουν κάθε στιγμή τις ζωές μας.
 
Στην τουρκία που επικρατεί ο φασισμός ο εθνικισμός και η στρατοκρατία, στην τουρκία που τα εγκλήματα ''τιμής'' κατά των γυναικών και όχι μόνο κυριαρχούν, στην τουρκία της ανέχειας και του φονταμενταλισμού, η γενικευμένη λαϊκή οργή και η εξεγερτικότητα που έχει διαχυθεί αυτές τις ημέρες είναι κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρα. Να γίνει όλος ο πλανήτης μία πλατεία taksim..
 
ΤΑΞΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ
 
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
 
ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ/ΟΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
 
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΗ 
 
ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΩΡΑ 7μ.μ. (19:00)

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License