Παρεμβάσεις για τον απεργό πείνας Κώστα Σακκά

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ Θ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2013"

post image

Παρεμβάσεις  για τον από 4/6 απεργό πείνας Κώστα Σακκά πραγματοποίησε ομάδα συντρόφων

1)  την Παρασκευή 7/6 στη συναυλία του Θ.Παπακωνσταντίνου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι(Αθήνα) . Διαβάστηκε κείμενο για την απεργία πείνας του συντρόφου , μοιράστηκαν κείμενα  και πετάχτηκαν τρυκάκια. Πολύ θετική η ανταπόκριση του κόσμου  , που απάντησε  με "το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο από όλα τα κελιά"

2) το Σάββατο 8/6 στο φεστιβάλ "αναιρέσεις 2013 " στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της αθήνας . Αναρτήθηκε πανώ (φωτο) και πετάχτηκαν τρυκάκια .

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ .

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ

Εικόνες:

από Κ.Σ. 10/06/2013 7:53 πμ.


Τα ξημερώματα 10/6 κρεμάστηκε πανό σε γέφυρα της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου(Καβάλας)σε ένδειξη αλληλεγγύης στον σύντροφο Κ.Σακκά.Το πανό έγραφε "ΆΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ 4/6.ΔΥΝΑΜΗ ΑΔΕΡΦΕ,ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ"

από Σ.Κ. 10/06/2013 9:25 πμ.


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License