Αναρχικές/οί Πρέβεζας για την ΕΡΤ

και τα τελευταία τεκταινόμενα

Η ολομέτωπη επίθεση κράτους, κεφαλαίου και των δεκανικιών τους συνεχίζεται και εντείνεται..
 
Μνημόνια, δραματικές μειώσεις απολαβών, απολύσεις, σφοδρότατη καταστολή διαδηλώσεων και απεργιών, στοχοποίηση και εγκλεισμός αγωνιζομένων ατόμων, επίθεση κατά των αυτοοργανωμένων από ''τα κάτω'' εγχειρημάτων, επιτάξεις και επιστρατεύσεις (κατά παγκόσμια πρωτοτυπία και πριν την κύρηξη απεργίας), προσπάθεια απαγόρευσης διαδηλώσεων, ετσιθελικές μαζικές απολύσεις με ''διατάγματα''..Τι έχει να ζηλέψει η δημοκρατία από την δικτατορία άραγε;
 
Ως αναρχικές και αναρχικοί δε μας ενδιαφέρει εάν η ΕΡΤ θα παραμείνει κρατική η ιδιωτική (το ένα χέρι νίβει το άλλο ούτως ή άλλως), δε μας ενδιαφέρει το αν θα απολυθούν τα φερέφωνα των μεγαλοαστών, οι μεγαλοδημοσιογράφοι και καρεκλοκένταυροι, τα παπαγαλάκια της εξουσίας και των εργολάβων μεγάλων και μη, μας ενδιαφέρει όμως ο αγώνας των φτωχομεσαίων εργαζομένων της, που μετά από τη νέα αστικοκρατική επίθεση θα μείνουν στο δρόμο και θα σταθούμε αλληλέγγυες και αλληλέγγυοι με όλες μας τις δυνάμεις, στο πλευρό τους..
 
Μας ενδιαφέρει επίσης και ο τρόπος με τον οποίο έκλεισε η ΕΡΤ από τη μία στιγμή στην άλλη, με χουντικές καθαρά,διατάξεις, πλέον δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα που βασίζανε στις - φτιαγμένες από τα πάνω - αστικές νομοθεσίες. Όποιο άτομο θέλει να μας κάνει να έχουμε αυταπάτες για το ρόλο της δημοκρατίας, εγκληματεί.Να προσθέσουμε ότι ο κοινωνικός αυτοματισμός που επιχειρούν να εγείρουν τα αφεντικά δε θα μας βρει συμμάχους, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν είναι όλα τα εργαζόμενα άτομα στο δημόσιο τομέα, ούτε κοπρίτισσες/ίτες, ούτε υψηλά αμειβόμενα.
 
Καλούμε τις/τους εργαζόμενες/ους της ΕΡΤ να σταθούνε αξιοπρεπώς σε αυτές τις περιστάσεις, καλούμε τις/τους εργαζόμενες/ους της ΕΡΤ στο να πρόβούν σε καταλήψεις των κτιρίων και λοιπών εγκαταστάσεων και να λειτουργήσουν αυτοοργανωμένα τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και να προσφέρουν στην πραγματική πληροφόρηση/ενημέρωση και ψυχαγωγία,επιμόρφωση των τηλεθεατών και ακροατών μακρυά από τα σάπια προτάγματα του καπιταλισμού και του κρατισμού.
 
Το ίδιο και όλα τα άτομα που εργάζονται σε εργοστάσια και άλλες επιχειρήσεις. Να γίνει το παράδειγμα της ΒΙΟ.ΜΕ. φωτεινός φάρος αντίστασης και δημιουργίας αντιδομών.
 
Η τηλεόραση ως μέσο θα μπορούσε να προσφέρει πολλά, αν ήταν στα χέρια του λαού, κι όχι στα χέρια των αστών και του κράτους..
 
Να απαντήσουμε με συνεχή αγώνα, να πυροδοτήσουμε την ένταση από τα κάτω, με αγώνα για πραγματική ισότητα και ελευθερία με αγώνα για ελεύθερη κοινωνία κολλεκτιβών χωρίς διακρίσεις και ανισότητες
 
Συγκέντρωση αλληλεγγύης στις/στους εργαζόμενες/ους της ΕΡΤ, σήμερα 12 Ιούνη στο δημαρχείο της Πρέβεζας (πεζόδρομος παραλίας) ώρα 19:30 (7:30 μ.μ.)
 
Αναρχικές/οί Πρέβεζας

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License