Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής και η Νέα Δημοκρατία θέλουν ΥΕΝΕΔ

.

Άλλη μια απόδειξη για το πόσο συστημικό γρανάζι είναι η συμμορία του Μιχαλολιάκου: Μόνο σαμπάνιες δεν άνοιξαν στα κεντρικά της Χρυσής Αυγής με την πρωτοβουλία του Σαμαρά να κλείσει την ΕΡΤ. Υποθέτουμε βάσιμα ότι θα ψηφίσει με χέρια και με πόδια την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θα φέρει ο Σαμαράς στη Βουλή, γιατί τα πιο ολοκληρωτικά και χουντικής έμπνευσης και εκτέλεσης μέτρα που ευνοούν και την κυβέρνηση της Δεξιάς, είναι αυτά που της πάνε περισσότερο.

Το υβρεολόγιο του νεοναζί κόμματος ξεκινά: “Στους κρατικοδίαιτους υβριστές μας, που τα οικονομούσαν χοντρά από την κρατική τηλεόραση, δεν χρωστάμε απολύτως τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα, αυτοί μας χρωστάνε, καθώς εδώ και πολλά χρόνια μας υβρίζουν και μας συκοφαντούν μέσα από συχνότητες που δεν ανήκουν σε αυτούς, αλλά στον ελληνικό λαό”.

Η κρατική τηλεόραση σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή υπάρχει “για να σιτίζονται κάποια κομματόσκυλα”. Ως γνήσιοι απόγονοι του Αδόλφου δηλώνουν ευθαρσώς: “Φτύνουμε την ψευτοδημοκρατία των διαπλεκόμενων καναλιών – κρατικών και ιδιωτικών – και συνεχίζουμε τον Εθνικιστικό Αγώνα εναντίον όλων”.

Xτες το βράδυ, στη μεγάλη συγκέντρωση έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ όλοι οι διαδηλωτές ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες και συνθήματα κατά του φασισμού μόλις αναφέρθηκε το νεοναζιστικό κόμμα και η στήριξη του στην απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά.

 


1.

Κρατικο-δίαιτη είναι η Χρυσή Αυγή και μάλιστα χρόνια τώρα ως όργανο του βαθέως κράτους και της κρατικού τομέα της παρα-οικονομίας και της μαφίας. Η οικογένεια Μιχαλολιάκου είναι κρατικο-δίαιτη και συμπληρώνει το εισόδημα της από κρατικά προστατυμένες πορνο-δουλειές.

   Ο Παναγιώταρος π.χ. είναι κρατικο-δίαιτος (γιαυτό διατηρεί και το καλοφάγωτο στυλάκι του) χρόνια τώρα καθώς έκανε μπίζνες με τον Βαβύλη για τον ρουχισμό της ελληνικής αστυνομίας σε μαγαζί κοντά στη ΓΑΔΑ.

  Η Χρυσή Αυγή χρηματοδοτείται από εφοπλιστές, τα κονέ της μαφίας με το κράτος και από την κρατική εκκλησία.

2.

  Κρατικο-διαίτοι ΔΕΝ είναι οι ειδικευμένοι και ανιδίκευτοι εργάτες και οι εργάτριες που περνάνε τη ζωή τους μέσα στα καλώδια. Η ΕΡΤ έχει και κομματικά διορισμένους και άτομα που έχουν μπει εκεί μέρα για χειραγώγηση αλλά η μεγάλη πλειοψηφία είναι και ήταν εργάτες. Και δε μιλάμε μόνο για δημοσιογράφους.

Δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει τέτοια διαμαρτυρία για άλλο ηλεκτρονικό μέσο, πράγμα που αποδυκνύει και το ότι υπήρξαν και αντιστάσεις και μια φωνή από τα κάτω μέσα στον κρατικό έλεγχο και τη χειραγώγηση.

ΑΝ ΚΛΕΙΝΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑ KAI TO SKAI ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ, ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ. Τώρα που κλείνει η ΕΡΤ πανηγυρίζουν μόνο οι φασίστες, οι υπόλοιποι τουλάχιστον προβληματιζόμαστε.

3.

Κομματόσκυλα είναι τα χρυσαυγιτάκια, οι μεγάλοι καρπαζο-εισπράκτορες των χρόνων που έρχονται, άτομα που πουλάνε τη μάνα τους για ένα πακέτο μακαρόνια, εχθροί των εργατών και των αδύνατων.

4.

Η κουλτούρα της λογοκρίσίας και η αισθητική της χούντας είναι αυτή των ιδιωτικών καναλιών. Άτομα και ρουφιάνοι της χούντας και της ΥΕΝΝΕΔ δούλεψαν και έστησαν για το Μπόμπολα, το Λαμπράκη, τους Βαρδινογιάννηδες τα ιδιωτικά κανάλια.

 ...μιλάνε τα παπαδοπουλάκια για λογοκρισία;

Ούτε Κρατική, Ούτε Ιδιωτική, Ελεύθερη και Εργατική.

    Δημόσια - Αμεσοδημοκρατικά (δηλαδή χωρίς αρχηγούς και εκμετάλλευση εργασίας)- Κοινωνικά - Ελευθεριακά και Εργατικά ηλεκτρονικά μέσα παντού.

Εργατικά συμβούλια και συνελεύσεις αυτοδιαχείρισης ή αλλιώς μιζέρια και απολύσεις.

Υ.Γ. το νου μας στο αρχείο και κυρίως στο που στοχεύει αυτή η κίνηση. Δεν ήταν "αιφνιαδιαστική" όπως λένε ψευδώς οι κάθε λογής κομματικοί. Και βέβαια η Νέα ΕΡΤ αν στηθεί, θα στηθεί μόνο από κομματικούς και απεργοσπάστες.

Ιδού λοιπόν η Ρόδος για τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ και την ΕΡΑ (τους εργάτες και όχι τους προϊστάμενους και τους κομματικά διορισμένους). Ή ξεπερνάνε τον μικροαστικό εαυτούλη και καταλαβαίνουν τι τους χτύπησε, και καταλαμβάνουν τα μέσα μαζί με τα κινήματα ή βουλιάζουν μαζί με την ΕΡΤ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License