Αρκετός κόσμος χτες (πάντα μιλώντας για τα δεδομένα της πόλεως) πάνω από 100 άτομα στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στα εργαζόμενα άτομα στην ΕΡΤ, αναξιοπρεπής η παρουσία σήμερα, με λιγότερα άτομα (φυσικά δεν κράζουμε τα συνήθη άτομα που αγωνίζονται, είτε από αναρχία είτε από αριστερά) . Μικρή η παρουσία του ''χώρου'', μεγάλη η παρουσία των αποβλήτων της κοινωνίας (βλέπε λήμμα ''μπάτσοι'')

Και μιάς και δεν πιστεύουμε κάποιες και κάποιοι ότι θα λάβει χώρα κάποια κοινωνική επανάσταση, με χαρακτηριστικά ισότητος κι ελευθερίας κι αυτό το καλοκαίρι, για να απαντήσουμε στη γλώσσα κάποιων ατόμων..

 

''άιντι κι τ'χρόν'' ;-)

από προλαλήσαντας 13/06/2013 4:04 μμ.


συγγνώμη για το λαθάκι

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License