6η μοτοπορεία - Πετράλωνα

6η μοτοπορεία - Πετράλωνα

Το βράδυ της 14 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η έκτη μοτοπορεία στις γειτονιές μας με συμμετοχή  20 μηχανών. Οι σύντροφοι κινήθηκαν στα Άνω Πετράλωνα, Θησείο, Κάτω Πετράλω και στο Κουκάκι, φωνάζοντας συνθήματα (μπάτσοι-ΤV-νεοναζί όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί, η αλληλεγγύη το όπλο των λαών πόλεμο στο πόλεμο των αφεντικών, ούτε στα Πετράλωνα ούτε και πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά, ένας είναι ο δρόμος λαέ για να νικάς ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ…) και πετώντας τρικάκια τα οποία έγραφαν: "Κοινοί αγώνες ντόπιων και μεταναστών ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο για ένα κόσμο ισότητας, αλληλεγγύης, ελευθερίας", "Κανένας καταπιεσμένος και φτωχός εχθρός μας-καμία εξουσία φίλος μας". Οι αντιδράσεις των περαστικών στη θέα των μαυροκόκκινων σημαιών και στο άκουσμα των συνθημάτων ήταν κάτι παραπάνω απο ενθαρυντική με πολλούς απο αυτούς να σηκώνουν ψηλά τις γροθιές τους και να φωνάζουν μαζί μας τα συνθήματα.

Οργανωνόμαστε και μαχόμαστε ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο μέσα από λαϊκές συνελεύσεις, σωματεία βάσης, αυτοοργανωμένους χώρους στις γειτονιές, πολιτικές συλλογικότητες. Στήνουμε τις δικές μας δομές -κοινωνικά ιατρεία, συλλογικές κουζίνες, στέκια, παιδικούς σταθμούς κ.α.- ώστε απέναντι στη φτώχεια και την εξαθλίωση κανένας φτωχός να μην μείνει μόνος του και αβοήθητος. Οργανώνουμε ομάδες λαϊκής αυτοάμυνας ενάντια στο κανιβαλισμό που προσπαθούν να μας επιβάλλουν και στις κρατικές και παρακρατικές συμμορίες που επιτίθενται στους φτωχούς και τους αδύναμους για να μην μείνει κανείς από τους από τα κάτω απροστάτευτός.

 Κανένας καταπιεσμένος και φτωχός εχθρός μας – καμία εξουσία φίλος μας

Τσακίζουμε το φασισμό απ'όπου κι αν προέρχεται

Κοινοί αγώνες ντόπιων και μεταναστών ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο για ένα κόσμο ισότητας, αλληλεγγύης, ελευθερίας

 

από γειτονας 15/06/2013 9:31 μμ.


τόσες μοτοπορείες γίνανε στη γειτονια, με αμετρητα κυριολεκτικα τρικακια, και μενανε κρυφες....επιτελους μια ενημερωση

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License