Για κ Σακκα απο φυλακη Κέρκυρας

Σ αλληλεγγύη στον κ Σακκα

Στέκομαι αλληλεγγύος στον αγώνα του απεργού πείνας Κώστα Σακκα και ως ελάχιστη ένδειξη αυτής, δε λάμβανω απο σημερα το συσσίτιο της φυλακής. Οπως ειναι γνωστό ο Κ Σακκας απεργει απο 4 Ιουνίου και θέτει τον εαυτό του στην ύστατη δοκιμασία του να μην λαμβάνει τροφή μαχομενοσ εναντια στην στοχευμένη ενάντια σε κάθε αναρχικο αγωνιστή προσπάθεια της εξουσίας να εξοντώσει τους εχθρούς του... Η παράταση της προφυλακισης του για 30 μήνες δείχνει το θράσος των αρχών να παραβιάζουν τους δικούς τους νομους προς εξυπηρέτηση τησ τρομοκρατιασ και της κατάλυσης κάθε ατομικού δικαιώματος.

Το πάθος για τη λευτεριά ειναι δυνατότερο απο όλα τα κελιά! Αλληλεγγύη στον απεργο πείνας Κώστα Σακκα!

Ηλίας Καραντουμαν
Φυλακη Κέρκυρας

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License