Ανακοίνωση του ταμείου αλληλεγγύης για την απεργία πείνας του αναρχικού συντρόφου Κ.Σακκά

Ανακοίνωση του Ταμείου αλληλεγγύης και οικονομικής υποστήριξης των φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστών για τον αναρχικό απεργό πείνας από τις 4/6 Κώστα Σακκά.

  Ο αναρχικός Κώστας Σακκάς είναι 30 μήνες φυλακισμένος υπόδικος. Λίγο πριν από την αποφυλάκισή του οι υπερασπιστές της αστικής δικαιοσύνης, παραβιάζοντας ακόμα και τους νόμους που οι ίδιοι υπηρετούν, αποφάσισαν να επιβάλλουν στο σύντροφο εκ νέου 6μηνη προφυλάκιση.Εξαιτίας λοιπόν της πραξικοπηματικής παράτασης της προφυλάκισής του,  έχει προχωρήσει σε απεργία πείνας από την Τρίτη 4/6, με αίτημα την άμεση απελευθέρωσή του.
  Η παράταση της προφυλάκισης του συντρόφου δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό αυθαιρεσίας της αστικής δικαιοσύνης. Εντάσσεται στο πλαίσιο μιας ευρύτερης κατασταλτικής στρατηγικής μέσα στη σημερινή πολιτικο-οικονομική συγκυρία. Μια στρατηγική που δεν έχει στόχο να πλήξει μόνο τους αναρχικούς αγωνιστές, που επιτείθονται με όλα τα μέσα στο σύστημα και στις δομές του, αλλά και όλα τα αντιστεκόμενα κομμάτια της κοινωνίας, όλους αυτούς που αγωνίζονται ενάντια στο σύγχρονο ολοκληρωτισμό κεφάλαιου και κράτους.
   Η κίνηση του Κώστα Σακκά αποτελεί μια επιλογή αγώνα και αντίστασης απέναντι στην στάση των διωκτικών μηχανισμών αλλά και μια προσπάθεια ανακοπής μιας ακόμη κατασταλτικής παρακαταθήκης σε βάρος του κινήματος.


Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο σύντροφο, όντας συνειδητά στο στρατόπεδο των αντιστεκόμενων,των καταπιεσμένων...
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ  ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ... 
                                                              ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ  ΟΛΟΥΣ

     

                                                                                                                
      ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ


                                                     Ταμείο αλληλεγγύης και οικονομικής υποστήριξης των φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστών

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License