ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ TΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ - Πορεία αλληλεγγύης Σάββατο 29 Ιούνη

.

post image

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ TΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ

AΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ 4 ΙΟΥΝΗ   

 

Ο Κ. Σακκάς είναι προφυλακισμένος τα τελευταία 2,5 χρόνια. Μετά τη σύλληψή του, βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν μηχανισμό άσκησης κατασκευασμένων συμπληρωματικών διώξεων, με αποτέλεσμα διαδοχικές παρατάσεις της κράτησής του, συμπληρώνοντας στις αρχές Ιούνη το μέγιστο όριο προφυλάκισης που προβλέπει ο νόμος. Με μια πραξικοπηματική απόφαση, το συμβούλιο εφετών αρνήθηκε την αποφυλάκισή του. Στις 4/6 ο σύντροφος ξεκίνησε απεργία πείνας, διεκδικώντας την άμεση απελευθέρωσή του.

Η εξοντωτική μεταχείριση που επιφυλάσσει το κράτος στους αναρχικούς αγωνιστές είναι μέρος του διαρκούς Καθεστώτος Έκτακτης Ανάγκης που επιβάλλεται για να θωρακίσει την καπιταλιστική λεηλασία και να βυθίσει την κοινωνία στη φτώχεια, την εξαθλίωση και τον τρόμο: με την άγρια καταστολή των κοινωνικών και ταξικών αντιστάσεων (όπως η επιστράτευση απεργών, οι εισβολές σε καταλήψεις, η αστυνομική κατοχή στις Σκουριές), με τον εγκλεισμό προσφύγων και μεταναστών σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα αστυνομικά και φασιστικά πογκρόμ.

Απέναντι στην κρατική τρομοκρατία και τον σύγχρονο ολοκληρωτισμό, κάθε αγώνας για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια μας αφορά όλους. Ο Κώστας Σακκάς δεν είναι μόνος. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας! Για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση, χωρίς φυλακές και σύνορα.

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΝΗ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, 11.30 π.μ.

 

Αναρχική Συλλογικότητα «Κύκλος της Φωτιάς»

http://squathost.com/anar_gr

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License