Σκάνδαλο με το μεγιστάνα μελισσανίδη

ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ

Πολλές αθλητικές εφημερίδες σήμερα, αναφέρονται με διθυράμβους για το γεγονός ότι η Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. θα αποκομίσει 20 εκατομμύρια ευρώ από το κράτος, για να χτίσει γήπεδο, με τη συμφωνία και επίκληση του σγουρού..

Τη στιγμή που κλείνουν νοσηλευτικά ιδρύματα, σχολεία, πανεπιστήμια και φοιτητικές λέσχες, υπάρχει ήδη το δεδομένο των 4.000 περίπου αυτοκτονιών, από την έλευση του ΔΝΤ και μετέπειτα, η απόφαση αυτή όχι μόνο είναι πρόκληση αλλά αχαρακτήριστη σε αηδιαστικό βαθμό.

Δεν περιμέναμε τίποτα άλλο από το κράτος φυσικά και ούτε αυτό το άρθρο είναι ''καταγγελία'' α λα αριστερά, απλά έχει καθαρά ενημερωτικού χαρακτήρα, υπόσταση..

από anti online 21/06/2013 9:18 μμ.


και μετά απο τόσους ανέργους κλπ, και ενώ τα κατασκευάσματα της εποχής εκείνης απο Θρακομακεδόνες ως το Ελληνικό κατέρρευσαν (ως προς το σκοπό κατασκευής τους) ή δίνονται στην ξεφτίλα και παρά τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών, κάποιοι επιμένουν να χαρίζουν λεφτά για καραγκιοζιλίκια.

Και τότε με 9 βουλευτές εν μέσω καλοκαιριού πήγανε να χαρίσουν το γήπεδο της ΑΕκ στη Φιλαδέλεφεια για ανακατασκευή και τους σταμάτησε το ΣτΕ.

από mazi ta fagame 21/06/2013 11:38 μμ.


Το ιστορικό της υπόθεσης που δεν θα δείτε σε κανένα κανάλι και δεν θα διαβάσετε σε καμία εφημερίδα γιατί τα εκατομμύρια των διαφημίσεων του ΟΠΑΠ τα μοιράζει τώρα ο Μελισσανίδης  .

 Το ΣΔΟΕ διαπιστώνει  λαθρεμπορία 6.328.200 λίτρων ναυτιλιακών καυσίμων  πλαστογραφία μετά χρήσεως σε βαθμό κακουργήματος σε πλοίο της εταιρείας του Μελισσανίδη  και καταλογίζει το ποσό των 2.218.721,06 ευρώ από δασμοδιαφυγή   

Ο Μελισσανίδης προσλαμβάνει νομικό σύμβουλο τον κολλητό και σύμβουλο του Σαμαρά Φαήλο Κρανιδιώτη 

Το δικαστήριο αναβάλλεται γιατί δεν παρίσταται

 η πολιτική αγωγή δηλαδή ο δικηγόρος του δημοσίου .

Το δικαστήριο αναβάλλεται για δεύτερη φορά .

Το δικαστήριο αναβάλλεται για τρίτη φορά

Το δικαστήριο αναβάλλεται για τέταρτη φορά

Το δικαστήριο αναβάλλεται για πέμπτη φορά

Το δικαστήριο αναβάλλεται για έκτη φορά

Το δικαστήριο αναβάλλεται για έβδομη φορά

Το δικαστήριο αναβάλλεται για όγδοη φορά

Ο Σαμαράς δίνει τον ΟΠΑΠ στο Μελισσανίδη

Το δικαστήριο αναβάλλεται για ένατη φορά

Παραγράφηκε το αδίκημα της λαθρεμπορίας

Παρασκευή 24 - 05 - 2013 γίνεται το δικαστήριο μόνο για το αδίκημα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως σε βαθμό κακουργήματος ούτε τώρα παρίσταται εκπρόσωπος του δημοσίου ως πολιτική αγωγή. 


Το δικαστήριο έχει κατακλυστεί από φουσκωτούς απειλούνται οι μάρτυρες κατηγορίας. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές είναι απόντα τα κανάλια οι εφημερίδες οι δημοσιογράφοι , γιατί τη μεγάλη πίτα των διαφημίσεων του ΟΠΑΠ τη μοιράζει τώρα ο Μελισσανίδης.

Ο πρόεδρος δεν πείθεται ούτε από το μάρτυρα κατηγορίας διευθυντή του τελωνείου ούτε από τον εισαγγελέα που ζήτησε τη καταδίκη των κατηγορουμένων ,πείθεται μόνο από την υπεράσπιση του Μελισσανίδη και τους απαλλάσσει και από τη κατηγορία της πλαστογραφίας.

Φυσικά τα 2.218.721,06 ευρώ δεν έχουν πληρωθεί ούτε θα τα απαιτήσει το δημόσιο αφού μπορεί να τα πάρει άνετα από τις συντάξεις

 
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ απο:  http://ionath.blogspot.gr/2013/05/9.html

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License