Ανάληψη ευθύνης - Αλληλεγγύη στον Κ.Σακκά

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ του ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ

 

Ξημερώματα Πέμπτης τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό μικρής ισχύος άμεσης ανάφλεξης στην είσοδο της πολυκατοικίας του αστυνομικού "σκουλικορεπορτερ" δημήτρη καραστεφανή στο Παλαιό Φάληρο. Το συμβολικό αυτό χτύπημα σε ένδειξη αλληλεγγύης στον ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ που όλοι μαζί διεκδικούμε την ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ του καθώς το "δημοκρατικό" καθεστώς για 2η φορα "παράνομα" κατά το σύνταγμα του έχει κάνει από 30 σε 36 τους μήνες προφυλάκισης του συντρόφου(την 1η φορα αύξησε από 18 σε 30 τους μήνες προφυλάκισης).

Καλούμε τους συντρόφους μας σε "εγρήγορση" και στην περίπτωση που κάποιοι "παίξουν" με την ζωή του συντρόφου κορώνα -γράμματα εμείς να "παίξουμε" με τις "λέξεις" μεμονωμένα- μπαράζ χτυπήματα, μικρής - μεγάλης ισχύος, εμπρηστικό η μη, συμβολικό -καίριο χτύπημα.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

 

ΥΓ1προς Καραστεφανή. στην "ρεπορταζαρα"" ΣΟΥ τις ίδιας μέρας αναφέρεις "... στην κατοικία που μένω..." και μετά λες "...δεν κατοικώ εκεί..." ενώ παρακάτω κανεις και αποκλειστικό στον εαυτό σου και αναφέρεις "...ζήτησα από τους συναδέλφους να μην αναφέρουν το γεγονός..." ενώ το αναφέρεις ο ίδιος. τέλος να σου αναφέρουμε "δημοσιογραφαρα" σιγά μην σε κάνουμε και ...”ήρωα”

ΥΓ2 εάν τα media συνεχίσουν να μην προβάλλουν τις ενέργειες μας ας τa αναγκάσουμε...

 

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License