Ανακοινωση Ραδ. Αν. Εκφρασης - 98fm

σχετικά με τα χθεσινά γεγονότα.

  Οι Ραδιωζόνες Ανατρεπτικής Έκφρασης – 98fm αποχώρησαν χτες το βράδυ από την Ερτ λόγω των γεγονότων  με το πανό αλληλεγγύης στον απεργό πείνας  Κ. Σακκά. Θεωρούμε την κίνηση αυτή άσκοπη, διασπαστική και αυταρχική.

  Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων  όχι με εκπομπές από το κτήριο, αλλά με την όποια φυσική μας παρουσία έξω από αυτό.  Αναμένουμε τυχόν εξελίξεις που θα μας οδηγήσουν σε αναθεώρηση της απόφασης μας.

 

Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης - 98fm

http://radio98fm.org


στο προαύλιο αναφέρθηκε για το πανό και ότι αποχώρησε για τον λόγο αυτό κόσμος. Oι συνδικαλιστές βέβαια ήταν απών. Αναφέρθηκε ότι το πανό κρεμάστηκε σε άλλο σημείο, και ότι ο τρόπος που ξεκρεμάστηκε δεν ήταν ο καλύτερος

από μαύρος 24/06/2013 6:17 μμ.


Να λέμε και κάποια καλά. Εχτές το βράδυ έγινε εκπομπή στην ΕΡΑ για την απεργία πείνας του Κώστα Σακκά και μάλιστα ήταν παρόντα και μέλη του 98fm. Η συζήτηση δεν έμεινε μόνο στον Κώστα αλλά πήγε και σε άλλες πτυχές των κοινωνικών προβλημάτων. Ο εκφωνητής (αλήθεια ποιος ήταν;) έκανε και ερωτήσεις στους συντρόφους-ισσες του 98 για το πως πάει το εγχείρημα του 98 και άλλα τέτοια.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License