Να ελευθερωθεί ο αναρχικός Κώστας Σακκάς

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του πολιτικού κρατούμενου Κώστα Σακκά Καταγγέλουμε την απόφαση του Συμβουλίου των Εφετών ως ευθυγραμμισμένη με το δόγμα μηδενικής ανοχής της τρικομματικής κυβέρνησης και ως ευθύ μήνυμα τρομοκράτησης σε κάθε αγωνιζόμενο άνθρωπο. Συμμετέχουμε στην πορεία αλληλεγγύης στον Κώστα Σακκά, το Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013, με προσυγκέντρωση στο Μοναστηράκι, ώρα 11.30 π.μ.

 

26/06/2013

 

ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΚΚΑΣ

Η ΚΕΔΔΕ, Κίνηση για τις Ελευθερίες και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα της Εποχής μας, καταγγέλλει την πρωτοφανή απόφαση του Συμβουλίου Εφετών για παράταση της προφυλάκισης  του αναρχικού Κώστα Σακκά πέραν των 30 μηνών και ενώνει τη φωνή της με όσους/ες απαιτούν την άμεση αποφυλάκισή του.

Ο Κώστας Σακκάς κατέβηκε σε απεργία πείνας στις 4/06/2013, ημέρα που συμπληρώθηκαν 30 μήνες προφυλάκισης, και η ζωή του πλέον βρίσκεται σε κίνδυνο. Ακόμα και αν αποφυλακιστεί άμεσα κάποιες βλάβες στην υγεία του, δεδομένου οτι για δεύτερη φορά αγωνίζεται με το έσχατο μέσο αγώνα, θα είναι ανεπανόρθωτες, σύμφωνα με τις γνωματεύσεις των γιατρών που τον παρακολουθούν.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του πολιτικού κρατούμενου Κώστα Σακκά
Καταγγέλουμε την απόφαση του Συμβουλίου των Εφετών ως ευθυγραμμισμένη με το δόγμα μηδενικής ανοχής της τρικομματικής κυβέρνησης και ως ευθύ μήνυμα τρομοκράτησης σε κάθε αγωνιζόμενο άνθρωπο.
Συμμετέχουμε στην πορεία αλληλεγγύης στον Κώστα Σακκά, το Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013, με προσυγκέντρωση στο Μοναστηράκι, ώρα 11.30 π.μ.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License