θεσ/νικη-μηχανοκίνητη πορεία αλληλεγγύης-Τριτη 25/6

...........................

Μηχανοκίνητη πορεία αλληλεγγύης με τον σύντροφο Κώστα Σακκά πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 25/6, στην ανατολική θεσσαλονίκη. Περίπου 70-80 σύντροφοι κινηθήκαμε στους κεντρικους δρόμους των ανατολικών περιοχών της πόλης, πετάχτηκαν τρικάκια συμπαράστασης στον σύντροφο, καθώς και τρικάκια που καλούν στην πορεία που θα πραγματοποιηθει την παρασκευή 28/6,18.30 στην καμάρα και φωνάχτηκαν συνθήματα.Η πορεία κατέληξε σε σημείο της παραλιακής όπου υπήρχε κάλεσμα για μικροφωνική αλληλεγγύης και η οποία έγινε στην συνέχεια.

 

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ που κάνει απεργία πείνας από 4/6

και βρίσκεται προφυλακισμένος 2.5 χρονια.

 

ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/6,  18.30, ΚΑΜΑΡΑ

 

αλληλέγγυοι/ες

από a/a 26/06/2013 7:25 μμ.


Πετάχτηκαν επίσης και πολλά τρικάκια αντιφασιστικού περιεχομένου, ενώ η πορεία πιο συγκεκριμένα πέρασε από Εγνατία-Λαμπράκη-Κλεάνθους-Παπαναστασίου-Μαρτίου-Δελφών- Παραλιακή, καλύπτοντας έτσι τις περιοχές του φαλήρου, της τούμπας, του χαριλάου, της ανάληψης, της νέας παραλίας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License