ΠΑΤΡΑ: Επίθεση απο φασίστες σε αφισσοκοληση

ο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΠΕΙΓΟΝ
Σήμερα πραγματοποιήθηκε αφισοκόλληση στα πλαίσια της κοινής προβολής του κινηματογραφικού τμήματος των ΠΟΦΠΠ με την LGBTQI κοινότητα Blender. Κάποια από τα άτομα που συμμετείχαν σε αυτή κατά την διάρκεια αφισοκόλλησης κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής δέχθηκαν επίθεση από μέλη της.Για να μην υπάρξουν προβλήματα και επειδή το θέμα επείγει θα γραφεί κείμενο εκ μέρους των ΠΟΦΠΠ από άτομα του ΔΣ .
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Θεωρούμε σημαντικό να παρευρεθούμε όλοι αύριο στην συγκέντρωση στο πάνω μέρος της Πλατεία Γεωργίου στις 12:30 για να συνεχιστεί η αφισοκόλληση στην περιοχή γύρω από τα γραφεία τους.

από tp 26/06/2013 11:34 μμ.


Μέλη της ομάδας blender, ήτοι μια πατρινή κοινότητα LGBTQI δέχθηκε προπηλακισμό στο ύψος της Γούναρη από φασίστες της ΧΑ κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης για την προβολή της ταινίας MILK στα σκαλάκια της Αγ. Νικολάου που θα γίνει τη Παρασκευή σε συνεργασία με το Κινηματογραφικό Τμήμα.

Ήδη η φασιστική κυβέρνηση μας φιμώνει μέσω της ΕΡΤ, να μην αφήσουμε τα πεζοδρόμια και τις πλατείες στους φασίστες!

Αύριο όλοι για αφισοκόλληση στις 12:30 στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου!
Να πάρουμε την πόλη μας πίσω και να διεκδικήσουμε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης!

από antifa 27/06/2013 12:19 πμ.


kai ola afta 3 meres prin tin fasistoekdilosi tous.pados pili kali protovoulia afti gia avrio to proi,na mazeftei kosmos kai na ginei i afisokolisi

από μέλος των ΠΟΦΠΠ 27/06/2013 1:22 πμ.


Σήμερα το βράδυ 2 παιδιά που κόλαγαν αφίσες για μια προβολή στα σκαλιά της Αγίου Νικολάου που κάνει το κινηματογραφική τμήμα από τις πολιτιστικές ομάδες του Πανεπιστημίου (ΠΟΦΠΠ) πέρασαν από την Γούναρη κοντά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Κάποιοι φασίστες που ήταν μαζεμένοι τραμπούκισαν τα παιδιά, τα χτύπησαν, τους πήραν τις αφίσες και τους ζήτησαν ταυτότητες. Στον έναν μάλιστα που είχε μαλλί κοτσίδα του είπαν ότι τον ξέρουν από το παράρτημα κιόλας, ενώ το παιδί δεν έχει πάει ποτέ.

Καλούμε αύριο στο πάνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου στις 12:30 να μαζευτούμε όσοι περισσότεροι μπορούμε για να πάμε προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, να δείξουμε ότι δεν τους φοβόμαστε και να συνεχίσουμε την αφισοκόληση.

από blender 27/06/2013 3 πμ.


post image
Ανακοίνωση από Blender Πάτρας

Εικόνες:

από α 27/06/2013 10:08 μμ.


Πραγματοποιήθηκε μαζική (100 άτομα) αφισοκόλληση ως μέρος της απάντησης στη χθεσινή επίθεση των χρυσαυγιτών σε μέλη τις LGBTQI κοινότητας της Πάτρας. Συνθήματα και εκατοντάδες αφίσες και κείμενα από μελη της LGBTQI,αναρχικούς/ες,αντιεξουσιάστριες/ες,αριστερού/ες αλληλέγγυους/ες.

Τα γραφεία των ναζί φιλούσαν ματατζήδες και άλλοι μπάτσοι,καθώς ο κόσμος κατευθύνθηκε προς τα εκεί και στάθηκε απέξω κολλώνταςαφίσες και φωνάζοντας συνθήματα.Ναζίδες ταμπουρομένοι μέσα στα γραφεία,δεν εμφανίστηκαν..
 

κάποια από τα συνθήματα που φωνάχτηκαν στην άτυπη πορεία-παρέμβαση που πραγματοποιήθηκε σε πολλους κεντρικούς δρόμους της πόλης...

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ


ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΡΙΝΟ

 

ΟΥΤΕ ΟΜΟΦΟΒΙΑ ΟΥΤ' ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

ΣΦΑΓΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License