Παρέμβαση στην ΕΡΑ Πάτρας για το σύντροφο Σακκά.

Παρέμβαση στην ΕΡΑ Πάτρας για το σύντροφο Σακκά.

Την Πέμπτη 27 Ιούνη, στις 5 το απόγευμα, ομάδα αλληλέγγυων στον αναρχικό απεργό πείνας Κ. Σακκά παρεμβήκαμε στο ζωντανό πρόγραμμα της ΕΡΑ Πάτρας. Κατά τη διάρκεια της μισάωρης παρέμβασής, μας εκφωνήσαμε το κείμενο του συντρόφου, μεταφέροντας σε ένα  μαζικό ακροατήριο το λόγο του ίδιου του Κώστα Σακκά. Επίσης από τα μικρόφωνα της ΕΡΑ κάναμε κάλεσμα για την συγκέντρωση  αλληλεγγύης στο σύντροφο  που θα πραγματοποιηθεί στην πλ.Όλγας το Σάββατο 29 Ιούνη, στις 12 το μεσημέρι. Τα τελευταία λεπτά της παρέμβασής μας, μετά την εκφώνηση του κειμένου, εκφράσαμε αναρχικό λόγο, καταδεικνύοντας την κρατική καταστολή και τρομοκρατία, όπως αυτή εκφράζεται  με τις διώξεις αγωνιστών, τις επιστρατεύσεις απεργών, την καταστολή πορειών, συνδέοντάς όλα τα παραπάνω με το κλείσιμο της Ε.Ρ.Τ και τις απολύσεις των εργαζομένων σ' αυτήν. Η ανταπόκριση που τύχαμε από τους εργαζόμενους ήταν θετική, αφήνοντας ανοικτό το να πραγματοποιηθεί ανάλογη παρέμβαση στο άμεσο μέλλον. Η παρέμβασή μας έκλεισε φωνάζοντας συνθήματα:

ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΚΚΑ

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License