Παρέμβαση στα Δικαστήρια Μυτιλήνης για Κ.Σακκά

Παρέμβαση στα Δικαστήρια Μυτιλήνης για Κ.Σακκά

Το βράδυ της 26ης Ιούνη ομάδα συντρόφων-ισσων προσεγγισε τα δικαστήρια μυτιλήνης και έγραψε στους τοίχους συνθήματα αλληλεγγύης για τον αναρχικό απεργό πείνας Κ.Σακκά.

 

Να σηεμιωθεί η επίδειξη εθελορουφιανιάς από περαστικούς οδηγούς που βλέποντας τους συντρόφους να βάφουν τους τοίχους άρχισαν τα κορναρίσματα στην προσπάθειά τους να ξυπνήσουν τον φρουρό του κτιρίου της γενική γραμματείας αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα δικαστήριαν και μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γινόταν.

 

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ

 

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ Κ.ΣΑΚΚΑ

από Α 28/06/2013 9:54 μμ.


post image

Πανό που αναρτήθηκε σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License